Napisano 1 Lipiec 200618 l kilka ostanich chwil spedzam przy tym wlasnie pianinie, modeling raczej skonczony teraz popracuje nad renderingiem i materialami poniewaz jest to moja najslabsza strona http://img285.imageshack.us/my.php?image=piano8en.jpg PS. czemu nie dziala mi hair&fur pod vrayem?
Napisano 1 Lipiec 200618 l materialy mi sie nie podobają, model moze byc, raczej nie skomplikowany, pozdr
Napisano 1 Lipiec 200618 l hmm chyba te biale klawisze dokladnie tak nie wygladaja, maja chyba takie male wypustki na koncach. no ale moge sie mylic;]
Napisano 1 Lipiec 200618 l A ja poproszę zbliżenie na klawiaturkę, bo coś mi się nie podoba z klawiszami. Chyba zbyt duże odstępy pomiędzy Es i Fis.
Napisano 1 Lipiec 200618 l Pianino skojarzyło mi sie ze starą, wredną babą, która "uczyła" mnie grać ;P Podoba mi sie! Na drugim renderze u dołu, przy pedałach jest troche za ciemno. Ale ogólnie wygląda spoko. Zamiast tych pedałów co masz może daj takie: Bez obrazy "chłopcy" ;) Pokażesz siateczke i referke?