SoAd Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Teraz się na powaznie za smoka zabralem kiedys juz robilem, ale to byla porazka(jak ktos chce sie posmiac moze wykopac watek na wipie). Narazie jest tyle. pozdro C&C welcome
XaoC Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 No ja skomentuję. No ja bym mięśnie mu dorobił bo w sumie to niewiadomo jak on ma się poruszać?! Nie upośledzaj biedaka:D Twarzyczka troszku dziwna. Powodzenia:)
vv3k70r Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 ja mysle ze tu by pomogla dziewica, smoki ponoc od razu wtedy sie porzadniejsze robia :)
brumugun Napisano 2 Lipiec 2006 Napisano 2 Lipiec 2006 Dziewica heheh, jeżeli modelujesz smoka to koniecznie zajrzyj i szybko zapisz na dysk referki z tego linka . http://www.draconian.com/body/body.htm Swietna sprawa, lukaj i bierz sie do roboty ;) .
SoAd Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 No i pierwszy update wydaje mi sie ze dosc duzy. Zmienilem koncepcję i odcielem mu skrzydla. W zasadzie to jeszcze tylko tekstura zostala (+ dokonczyc i poprawic scenę). Tylko zastanawiam czy robic UVW mapę czy są jakieś inne sposoby. Moze 'Zbr'. PS. sorry za jakosc rendera. Pozdro.
XaoC Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Słabo widać na tej scenie model:/ Budowa ciała...hm...przecież on by na łeb upadł:/ Jest z przodu za ciężki! Tylne łapy za ogromne skoro tam taki malutki ogonik. Tylko w takiej pozycji by mógl działać, normalnie by musiał ryjem po ziemi szorować:D Pomęcz jeszcze model:) Powodzenia:)
SoAd Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 No moze masz racje, ale to jest "szybkobiegacz" i musi być tak pochylony zeby nie stanąć dęba :)))
XaoC Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Czyli jak? Stałby tylko na tylnych łapach? To tym bardziej rył by po ziemi łbem:D Bo ogon nie stanowi tutaj przeciwwagi:)
Aust Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Tak go ustawiłeś że wygląda jak smoczyca czekająca na małe co nieco O_o'
vv3k70r Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Soad, TY tego smoka jeszcze raz dobrze przemysl, najlepiej z linijka w reku....
SoAd Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 jak tylko wroce do domu to wrzuce wiekszy render i sie zabiore za poprawianie czyli za jakies 2 tyg
Sof_pl Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Kolega XaoC ma racje - zle proporcje tego smoka, biedak za maly ma tylek, brak miesni na nogach i zadku, popracuj.. Pozdroo
Hynol Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Mine ma nieco dziwną. Jakby środki jakieś przyjmował w nadmiarze. Nie wygląda groźnie - jakby chciał powiedzieć "Dudeeeeee.....I feel my head is sooooo big......"
c4rl0s Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 no wtej pozie na renderku wyglada jak cieszący sie pies na widok pana tylko ogonem nie merda no i ogólnie ze skrzydlami lepiej było bo teraz mi oprzypomina psa jakas dziwna krzyzówka
Rekomendowane odpowiedzi