Napisano 2 Lipiec 200618 l Teraz się na powaznie za smoka zabralem kiedys juz robilem, ale to byla porazka(jak ktos chce sie posmiac moze wykopac watek na wipie). Narazie jest tyle. pozdro C&C welcome
Napisano 2 Lipiec 200618 l No ja skomentuję. No ja bym mięśnie mu dorobił bo w sumie to niewiadomo jak on ma się poruszać?! Nie upośledzaj biedaka:D Twarzyczka troszku dziwna. Powodzenia:)
Napisano 2 Lipiec 200618 l ja mysle ze tu by pomogla dziewica, smoki ponoc od razu wtedy sie porzadniejsze robia :)
Napisano 2 Lipiec 200618 l Dziewica heheh, jeżeli modelujesz smoka to koniecznie zajrzyj i szybko zapisz na dysk referki z tego linka . http://www.draconian.com/body/body.htm Swietna sprawa, lukaj i bierz sie do roboty ;) .
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor No i pierwszy update wydaje mi sie ze dosc duzy. Zmienilem koncepcję i odcielem mu skrzydla. W zasadzie to jeszcze tylko tekstura zostala (+ dokonczyc i poprawic scenę). Tylko zastanawiam czy robic UVW mapę czy są jakieś inne sposoby. Moze 'Zbr'. PS. sorry za jakosc rendera. Pozdro.
Napisano 12 Lipiec 200618 l Słabo widać na tej scenie model:/ Budowa ciała...hm...przecież on by na łeb upadł:/ Jest z przodu za ciężki! Tylne łapy za ogromne skoro tam taki malutki ogonik. Tylko w takiej pozycji by mógl działać, normalnie by musiał ryjem po ziemi szorować:D Pomęcz jeszcze model:) Powodzenia:)
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor No moze masz racje, ale to jest "szybkobiegacz" i musi być tak pochylony zeby nie stanąć dęba :)))
Napisano 12 Lipiec 200618 l Czyli jak? Stałby tylko na tylnych łapach? To tym bardziej rył by po ziemi łbem:D Bo ogon nie stanowi tutaj przeciwwagi:)
Napisano 12 Lipiec 200618 l Soad, TY tego smoka jeszcze raz dobrze przemysl, najlepiej z linijka w reku....
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor jak tylko wroce do domu to wrzuce wiekszy render i sie zabiore za poprawianie czyli za jakies 2 tyg
Napisano 12 Lipiec 200618 l Kolega XaoC ma racje - zle proporcje tego smoka, biedak za maly ma tylek, brak miesni na nogach i zadku, popracuj.. Pozdroo
Napisano 12 Lipiec 200618 l Mine ma nieco dziwną. Jakby środki jakieś przyjmował w nadmiarze. Nie wygląda groźnie - jakby chciał powiedzieć "Dudeeeeee.....I feel my head is sooooo big......"
Napisano 13 Lipiec 200618 l no wtej pozie na renderku wyglada jak cieszący sie pies na widok pana tylko ogonem nie merda no i ogólnie ze skrzydlami lepiej było bo teraz mi oprzypomina psa jakas dziwna krzyzówka