Gość User190 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 Witajcie! Ostatnio zostałem wciągnięty do projektu o nazwie "Flamen". Od strony technicznej gra zapowiada się bardzo ciekawie, jednak wciąż poszukujemy grafików 2D. Gra będzie w 2.5D, więc graficy 2D będą mieli szerokie pole do popisu. Do zaprojektowania jest praktycznie wszystko - od postaci głównego bohatera, aż po lokacje. Więcej znajdziecie tutaj: http://www.codeplex.com/Wiki/View.aspx?ProjectName=Flamen Chętnych do współpracy proszę o kontakt ze mną, lub rejestrację na naszym codeplexowym forum. Pozdrawiam
neosim Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 W koncu pozytywna koncepcja na gre. Ciagle tylko smierc, zniszczenie i nienawisc. 3mam kciuki.
arcade Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 no ale kto nie lubi odrobiny śmierci zniszczenia i nienawiści.... ... ja lubię... ŚMIERĆ!!! ZNISZCZENIE!!!! NIENAWIŚĆ!!!!! a tak poważnie to ja też trzymam kciuki :D
PAINbringer Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Hehe Ziomuś XD Ja również trzymam kciuki :] Pozdr.
Gość User190 Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Wszyscy to by tylko kciuki trzymali :P Panowie, powiem szczerze - od strony technicznej gra zapowiada się bardzo dobrze - piszą ją ludzie, którzy naprawdę znają się na rzeczy! Do szczęścia potrzebni są nam tylko graficy :) Oczywiste jest, że nie każdy, kto się zgłosi zostanie przyjęty, bo poziom trzeba trzymać, ale każdy może pomóc i znaleźć się w creditsach. Niefortunnie się złożyło, bo ja mam troszkę zleceń teraz na głowie, dlatego też nie jestem w pełni zaangażowany, stąd to ogłoszenie. Chetnych zapraszam na prv - warto :) PO-MO-ŻE-CIE?? Odpowiedź: (i tutaj gromko, chórem:) ....!! !! !! :)
piotrek Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 PO-MO-ŻE-CIE?? Odpowiedź: (i tutaj gromko, chórem:) ....!! !! !! :) Trzymamy kciuki!!!
DaMcio Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 W koncu pozytywna koncepcja na gre. Ciagle tylko smierc, zniszczenie i nienawisc. 3mam kciuki. Ja również jestem za tego typu projektami ... popieram i życze powodzenia
Gość User190 Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 Ha ha ha :P "Pomożemy!!" miało być :) no ale cóż - nie namawiam dłużej, mam nadzieję, że chłopaki znajdą chętnych do współpracy :) Pamiętajcie - gdyby naszła was ochota pomóc.. to wiecie gdzie mnie szukać :) :D
Tullaris Napisano 7 Lipiec 2006 Napisano 7 Lipiec 2006 heh ja bym wam pomógł... ale wole pomagać nie przeszkadzając wam "trzymac poziomu"... :);):)... więc trzymam kciuki także :D
Gość kierepka Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 heh ja bym wam pomógł... ale wole pomagać nie przeszkadzając wam "trzymac poziomu"... :);):)... więc trzymam kciuki także :D Nie będziesz przeszkadzał :)
Rekomendowane odpowiedzi