opor Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Witam Taki oto prosty swiecznik. Troszke swieczki mi nie wyszly :( (chociaz dla innych nie tylko to mi nie wyszlo :P ) 3DS8+Vray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 coś jak akwarium .. :P Świecznik oryginalny nie wdziałem wczesniej takiego. Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 całkiem przyzwoity, podnieś knoty tym świecom i bedzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalf Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Imo świecznik troche za duzy do tych świec;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JmTm00 Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 W sumie to fajny swiecznik...fajnie gdyby był w środku wydrązony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 Dzieki za komentarze :) @Santi - Uwierz mi...widzialem wieksze do tych malych swieczek :P @jmtm00 - W srodku jest pusty, tylko zut dziwny i nie widac :/ Poprawie troszke swieczki i pokaze bardziej z boku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 fajne wygląda, ciekawy pomysl, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 fajne, moze zapal te swiece i niech plomien swiec oswietla ten swiecznik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 a moze troche przeskaluj te świeczki żeby były większe może jak bedzie je lepiej widac to bedzie lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 Troszke zmienilem zut (zeby bylo widac ze w srodku jest puste :P )i poprawilem te knoty (ale dalej kiepsko :/) A co do zapalenia tych swieczek...musze powalczyc, zobacze co z tego wyjdzie :P (nigdy tego nie robilem, tzn zabaw z ogniem itp) Ps. chyba brakuje jakiejs hdri...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BigBird Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Swiecznik ok choc jesli chodzi o wyglad a raczej pomysl to srednio ! Nie mowie ze jest zly ale o gustach sie nie rozmawia :] co do knotow to z regoly sa polozone :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 4 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2006 no niby tak...ale podobny mam w domu (tzn moja mama ma w pokoju) plus drugi prawie taki sam tyle ze w krztalcie cylindra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 4 Lipiec 2006 Share Napisano 4 Lipiec 2006 Ogolnie ladnie to wyglada tylko troche malo ciekawa ta scenka, aha i pisze sie rzut ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 daj ustawienia materiału szkła :D zawsze takie zielonkawe szkło chciałem wycisnąć z mojego vraya, ale nie wychodzi mi, no to cię proszę o matsy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 za mala gestosc szkla bo wyglada jak by byl pusty w srodku, kiedys zrobilem model swieczki nawet jest do sciagniecia na everach mozesz sprawdzic materiał szkła jak chcesz http://www.evermotion.org/vbulletin/showthread.php?t=40422&highlight=kuciel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Gites. Fajne szkło. dla mnie 9/10. Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opor Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 dzieki za wszystkie komentarze :) Niestety mam utrudniony dostep do netu, wiec ustawienia szkla podam przy okazji (nie pisze z domu :( ) jeszcze raz dzieki :) Ps. Cos mi nie idzie z zapaleniem tych swieczek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi