prabab Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 Witam. Wie ktoś może, skąd wziąć wersję 4 3d studio maxa? Potrzebna mi jest własnie ONA. Oczywiście mam na myśli jakiś trial/demo i czekam na link ;).
Marcin Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 nie można, discreet(teraz autodesk) zawsze starsze wersje trail uzupełnia o nowe, starszych juz nie sciagniesz. Nawet na roznych stronach jesli coś znajdziesz to glownie linki prowadzą do strony FTP discreet
vv3k70r Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 na przyklad ja mam :) nada iso strzelic i wrzucic na ftp? archives searching..... porysowana ale chodzi :)
rowr Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 hemmm ja tez mam maxa 4 triala na plycie ale nie wiem czy sie da ja zgrac na ftp bo plyta dosc zjechana jest...a po co ci 4 akurat????
vv3k70r Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 bo pewnie ma archiwa w czworce, kadzy przecie takie ma i nei ma tego czym pozniej wydobyc :) pelna wersja zisowana, jakbyscie chcieli podyskutowac o licencji to wygasla w piec lat po wydaniu :) "program is no longer suported" setuje ruter, jak sie ktos zglosi za pol godziny to mzoe brac maxiora :)
rowr Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 hemmm a nie da sie takiego archiwum nowsza wersja otworzyc??? no wiadomo ze plikow z 7 nie otworzy sie starsza ale pliki z maxa 4 idzie otworzyc 5 i nowszymi...chyba...
Bruneq Napisano 4 Lipiec 2006 Napisano 4 Lipiec 2006 ja mam nawet 2 plytowa wersje......i plyta nei uzywana! ....ale wstawic nie mam mozliwosci nigdzie!
prabab Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Potrzebny mi jest, gdyż muszę pracować z enginem Lithtech, a umożliwiające modyfikację działających w nim modeli pluginy działają tylko z wersją 4. ;)
Rekomendowane odpowiedzi