Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Wie ktoś może, skąd wziąć wersję 4 3d studio maxa? Potrzebna mi jest własnie ONA.

Oczywiście mam na myśli jakiś trial/demo i czekam na link ;).

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 993
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie można, discreet(teraz autodesk) zawsze starsze wersje trail uzupełnia o nowe, starszych juz nie sciagniesz. Nawet na roznych stronach jesli coś znajdziesz to glownie linki prowadzą do strony FTP discreet

Napisano

na przyklad ja mam :)

nada iso strzelic i wrzucic na ftp?

archives searching.....

porysowana ale chodzi :)

Napisano

hemmm ja tez mam maxa 4 triala na plycie ale nie wiem czy sie da ja zgrac na ftp bo plyta dosc zjechana jest...a po co ci 4 akurat????

Napisano

bo pewnie ma archiwa w czworce, kadzy przecie takie ma i nei ma tego czym pozniej wydobyc :)

pelna wersja zisowana, jakbyscie chcieli podyskutowac o licencji to wygasla w piec lat po wydaniu :) "program is no longer suported"

setuje ruter, jak sie ktos zglosi za pol godziny to mzoe brac maxiora :)

Napisano

hemmm a nie da sie takiego archiwum nowsza wersja otworzyc??? no wiadomo ze plikow z 7 nie otworzy sie starsza ale pliki z maxa 4 idzie otworzyc 5 i nowszymi...chyba...

Napisano

ja mam nawet 2 plytowa wersje......i plyta nei uzywana! ....ale wstawic nie mam mozliwosci nigdzie!

Napisano
  • Autor

Potrzebny mi jest, gdyż muszę pracować z enginem Lithtech, a umożliwiające modyfikację działających w nim modeli pluginy działają tylko z wersją 4. ;)