Ania Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 oj pryecież ten cycek większy od jej głowy, ja bym to zredukowała do 1/3 objętości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Ble... takie nadnaturalnej wielkości piersi są przeokrutne i brzydkie :P Ale pracuj dalej - robi cię coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladynsan Napisano 28 Październik 2006 Autor Share Napisano 28 Październik 2006 Szkoda tylko że cały dół robiony jest ze zdjęcia fotomodelki ze stanów i wymiary są zachowane :P ale cóż mogę zmienić wielkość piersi jak to tak bardzo razi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arxis Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 a weź ją tak trochę obróć, żeby było widać nieco z boku... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 za duze cycki...reka nie naturalnie wyglada w okolicach kosci promieniowej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 ja tam lubie sie takimi pobawic (*)(*) :P wiec dla mnie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 Zauważyłem ze lewa reka jest grubsza i to nawet sporo, wcześniej jak sie nie przyjrzałem to wszystko było Ok ale teraz to razi trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurop3 Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 witka! mode fajny kobitka też ale brakuje jej tu takiej subtelniości i życia, proponowałbym aby jej wzrok skierowany był w dół, tak jakby się przymieżała do tej pozy, a nie pozowała od dawna... pozdrawiam i czekam na updejta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Październik 2006 Share Napisano 29 Październik 2006 Dodaj jakiekolwiek cieniowanie na twarz. Bo teraz twarz wygląda jak plama z narysowanym okiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi