Napisano 28 Październik 200618 l oj pryecież ten cycek większy od jej głowy, ja bym to zredukowała do 1/3 objętości.
Napisano 28 Październik 200618 l Ble... takie nadnaturalnej wielkości piersi są przeokrutne i brzydkie :P Ale pracuj dalej - robi cię coraz ciekawiej
Napisano 28 Październik 200618 l Autor Szkoda tylko że cały dół robiony jest ze zdjęcia fotomodelki ze stanów i wymiary są zachowane :P ale cóż mogę zmienić wielkość piersi jak to tak bardzo razi.
Napisano 28 Październik 200618 l za duze cycki...reka nie naturalnie wyglada w okolicach kosci promieniowej....
Napisano 28 Październik 200618 l Zauważyłem ze lewa reka jest grubsza i to nawet sporo, wcześniej jak sie nie przyjrzałem to wszystko było Ok ale teraz to razi trochę.
Napisano 29 Październik 200618 l witka! mode fajny kobitka też ale brakuje jej tu takiej subtelniości i życia, proponowałbym aby jej wzrok skierowany był w dół, tak jakby się przymieżała do tej pozy, a nie pozowała od dawna... pozdrawiam i czekam na updejta...
Napisano 29 Październik 200618 l Dodaj jakiekolwiek cieniowanie na twarz. Bo teraz twarz wygląda jak plama z narysowanym okiem :/