Napisano 5 Lipiec 200618 l Chyba jak każdy grafik nie lubie tworzyc map, tylko obiekty :P i mam z nimi troche problemów, a wiec prosze was o pomoc w tej sprawie. Szukam realistycznych i dobrze wyglądających gotowych map wlaściwie do wszystkiego, podajcie mi jakies linki please :)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Chyba jak każdy grafik nie lubie tworzyc map, tylko obiekty... realistycznych i dobrze wyglądających gotowych map wlaściwie do wszystkiego http://www.google.pl
Napisano 5 Lipiec 200618 l Ale o co w tym chodzi? Wyskakuje mi jakieś okienko z migającym kursorem. Mam wpisać swoje imie czy co? ;)
Napisano 5 Lipiec 200618 l Wiecie co Wam powiem, jesteście bezduszni, tak się nabijać z innych i z takim sarkazmem. podzielilibyście się linkami jak macie, nie ładnie, co by wasze mamy na to powiedziały? :P
Napisano 5 Lipiec 200618 l No ale przecież dostał największy zbiór, jaki istnieje. Teraz będzie miał problem z wyborem, bo tyle dobrych "map"...
Napisano 6 Lipiec 200618 l [...]co by wasze mamy na to powiedziały? :P Że uczymy samodzielności? A ja tam lubie robić mapy :P
Napisano 6 Lipiec 200618 l Wiecie co Wam powiem, jesteście bezduszni, tak się nabijać z innych i z takim sarkazmem. podzielilibyście się linkami a malo juz sie dzielilismy na forum??? CALY WATEK Z "MAPAMI" JEST!!!!!!!!!!!!!!1 LOL... LUDZIE...