Zarowa Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 Siema. Ostatnio przeglądając forum znalazlem rzuty tego audi i postanowilem wymodelowac. Prace nad tym modelem trwają juz ponad tydzien. Nie obiecuję, ale postaram się ten model skończyc.
mrkrzysiek Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 bardzo ładnie a felga i opona wymiata :) powodzenia w dalszej pracy:)
Gość marcin_mocny Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 ej .. czy to taki powód do wstydu - przecież świetnie ci to idzie SERIO SERIO więc przyznaj się jak długo tak naprawdę to modelujesz, bo niektórzy zainteresowani wiedzą ;) :P i trzymaj się .. bądź wytrwały .. musisz skończyć
Zarowa Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Napisano 11 Lipiec 2006 dzięki za pozytywne komentarze :D:D javor - nie wiem, dlaczego ci bok opony nie pasuje masz tu fotke z której modelowalem http://img147.imageshack.us/my.php?image=yoadvanneovaad0710004zr.jpg maly update:
Kr3tz Napisano 11 Lipiec 2006 Napisano 11 Lipiec 2006 ta zaslepka pod swiatlami powinna byc bardziej kwadratowa, i chyba masz troche za gruba obwodke wokol grila. ale co ja sie odzywam, 80 razy dokladniejszy od mojego :)
mrkrzysiek Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 albo to wina oświetlenie albo troche jest krzywo nad rowkiem nad nadkolem i szybka światła na górze
Diesel Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Piękny model siateczka tez jest ok nie widze zadnych błędów
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Teraz zrób render z lakierem i odbiciami ...będzie widać gdzie jest krzywo.
Dawcio_m Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 oo Kolejny TT, ale siatka piękna, ta zaślepka rzeczywiście powinna być bardziej kwadratowa a tak to wypas
Rekomendowane odpowiedzi