Mikoz Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Jestem początkującym maXistą. Trochę się nim bawiłem i postanowiłem w nim zrobić swój ulubiony wózek - porsche bxter. Muszę jeszcze sporo dorobić i poprawić (m. in. wnętrze). Proszę o komentarze >> http://img271.imageshack.us/img271/9643/prschebxter36nl.jpg
piksar Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 popraw link witam na forum niestety model mocno "zabawkowy" więcej pracy z referkami i blueprintami ale jesteś na dobrej drodze - powodzenia
7demon Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 Na razie nie wiele przypomina porshe, pokaz szary model bez tych slabych materialow. zrob tez jakis wiekszy render, bo na tym nei wiele widac.
pecet Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 żeby tuningować, trzeba zrobić najpierw poprawną wersje podstawową, oj słabo to wygląda ale następny napewno będzie lepszy :)
Ameras Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 siemka babucha :P a więc tak jak ci już mówiłem masz bugów dużo i gdzieniegdzie krzywo :) ale ogólnie spox ps. zacznij ten sam model co ja edit: to autko wygląda jak moje zdalnie sterowane :)
Mikoz Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 To może dorobię antenkę ;D i obok pilota..... ;)
Mikoz Napisano 10 Lipiec 2006 Autor Napisano 10 Lipiec 2006 uuuu... ale mi te wycięcia nie powychodziły. Zauważyłem to jak lakier zdjąłem
piksar Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 niestety szary model objawił całkowicie niedoskonałości twojego modelu, nim otworzysz drzwi w domu popatrz przez wizjer czy nie stoją tam fani porsche.
dariusz Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 pozostawie to bez komentarza:/ [+] Jak Ty szukałeś referencji, skoro nawet poprawnie nazwy samochodu nie potrafisz napisać?
javor Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 o jesusie święty co to jest ??? prawie serce mi staneło jak to zobaczyłem :P nawet nie masz co tu poprawiać ... trzeba robić od nowa, ale najpierw radze ci przerobić kilka tutoriali
chveti Napisano 10 Lipiec 2006 Napisano 10 Lipiec 2006 ZMIEN TEMAT NA ZGODNY Z REGULAMINEM ;) Marcin - znowu jestem sprite ;]
Rekomendowane odpowiedzi