Napisano 10 Lipiec 200618 l Jestem początkującym maXistą. Trochę się nim bawiłem i postanowiłem w nim zrobić swój ulubiony wózek - porsche bxter. Muszę jeszcze sporo dorobić i poprawić (m. in. wnętrze). Proszę o komentarze >> http://img271.imageshack.us/img271/9643/prschebxter36nl.jpg
Napisano 10 Lipiec 200618 l popraw link witam na forum niestety model mocno "zabawkowy" więcej pracy z referkami i blueprintami ale jesteś na dobrej drodze - powodzenia
Napisano 10 Lipiec 200618 l Na razie nie wiele przypomina porshe, pokaz szary model bez tych slabych materialow. zrob tez jakis wiekszy render, bo na tym nei wiele widac.
Napisano 10 Lipiec 200618 l żeby tuningować, trzeba zrobić najpierw poprawną wersje podstawową, oj słabo to wygląda ale następny napewno będzie lepszy :)
Napisano 10 Lipiec 200618 l siemka babucha :P a więc tak jak ci już mówiłem masz bugów dużo i gdzieniegdzie krzywo :) ale ogólnie spox ps. zacznij ten sam model co ja edit: to autko wygląda jak moje zdalnie sterowane :)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Autor uuuu... ale mi te wycięcia nie powychodziły. Zauważyłem to jak lakier zdjąłem
Napisano 10 Lipiec 200618 l niestety szary model objawił całkowicie niedoskonałości twojego modelu, nim otworzysz drzwi w domu popatrz przez wizjer czy nie stoją tam fani porsche.
Napisano 10 Lipiec 200618 l pozostawie to bez komentarza:/ [+] Jak Ty szukałeś referencji, skoro nawet poprawnie nazwy samochodu nie potrafisz napisać?
Napisano 10 Lipiec 200618 l o jesusie święty co to jest ??? prawie serce mi staneło jak to zobaczyłem :P nawet nie masz co tu poprawiać ... trzeba robić od nowa, ale najpierw radze ci przerobić kilka tutoriali