hax0r Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 właśnie widzę :) heheh ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Coś takiego jak na razie: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2006 Poprawiłem materiały. To na dole będzie miało trochę czystrzy ale to na górze ma mniejwięcej taki jaki miało mieć. Daszek jakiś nie taki, ale coś wymyślę. Czy długi rendertime możebyć spowodowany tym że obiekt renderóje jako izolate mode? bo 17 min. to dużo za dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Dlaczego nikt sę nie odzywa? Poprawiłem materiał ścian. Teraz zostały jeszcze okna i daszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Poprzednie wyglądało lepiej daj reklamy z japan znakami jakies plakaty wiecej kolorów całość jest szara i dlatego mało atrakcyjna ... p0zdro P.S : Nie odzywają sie bo nie mogą patrzec jak się grzebiemy z naszymi projektami i czekają na koniec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 Poprzednie znaczy które? to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hax0r Napisano 31 Sierpień 2006 Share Napisano 31 Sierpień 2006 Tak :) ten render wygląda najlepiej z all. Tylko poflipuj dirty na oknach bo się powtarzają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2006 OK. Zmieniłem kolor okiennic na biały. Powróciłem do starego wyglądu ścian. Co do plakatów itd. to będzie ich dużo po drugiej stronie "rowu". Na tym budynku raczej żadnego nie będę przyklejał. Nie wiem tylko co z daszkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Narazie zajmę się następnym budynkiem. Może uda mi się coś z tym daszkiem wymyśleć. Narazie budynek wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 a te szyby to one co? odbijaja, maja taka texture czy sa przezroczyste? powodzenia, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Okna starałem się poprawić. Wyszło tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Teraz widzę że nie bardzo pasuje mi materiał podłogi i oświetlenie. Narazie wszystko wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 mi sie dalej nie podoba cos... zmien oswietlenie bo to jest raczej słabiutkie... :/ proponuje ogladnac advent children :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Szczerze : po modelach spodziewałem się czegoś lepszego. Na prawdę. Jak skończe bitwę, to pozwolę sobię zrobic ten sam koncept, ok ? Ciekawe jak mi pujdzie... Tekstury u Ciebie leżą bardzo, potrenowałbym/poczytał... Pozdro i czekamy na porządny rozwój .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiki Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 to Kacper chyba bedzie minibitwa bo ja też robie ten koncept :P idzie powoli ale kiedys skoncze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 KacperSpala- Nie do mnie ten koncept należy, rób z nim co chcesz. Światło postaram się poprawić. Wiem że z materiałami idzie mi słabo, ale na tej właśnie scenie chciałem je poćwiczyć. skiki-postaram się zdobyć te Final Fantasy. Dopiero się uczę, więc jakbyście mieli jakiś ciekawy tutorial o oświetleniu lub materiałach chętnie na niego zerknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 obejzenie final fantasy nic ci nie da, a nawet moze pogorszyc sytuacje (ja po obejzeniu tego i przegladnieciu swoich modeli chcialem skonczyc z 3d:p). oswietlenie teraz nie jest potrzebne, trenuj nad materialami, uzywaj unwrapa czy czegos tam (w niektorych miejscach masz porozciagane textury). na szybe daj mirrora + opacity. ogolnie to jako calosc miasto mi sie podoba. bedzie gut, pzdr:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 przede wszystkim pomogła by Ci znajomosc podstawowych zasad dotyczących teksturowania. Daj majla to Ci wyślę świetny artykuł Leigh Van Der Byl , 'texturing for dummies' jest na prawdę pomocny ^^, jest tez na CGtalku do zassania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Pracowałem nad oświetleniem. Przeczytam ten tutorial "Texturing for dummies", mam go już na dysku. Przeglądnąłem kilka tutków na 3dtotal, postaram się namalować jakąś texturę. Światło wyszło mi takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 18 Wrzesień 2006 Share Napisano 18 Wrzesień 2006 fuj... razem z teksturami ten obrazek brzydnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grudzien Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 wlasnie te tekstury jakos nie wygladaja za dobrze, troche to wyglada jak takie gameart z lat 90' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gavreel Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 mamy górnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Sierpień 2007 Share Napisano 10 Sierpień 2007 czemu nie skończyłeś scenki ??? .... przepraszam że odkopuje taki stary temat ale chce Cię zaciągnąć do pracy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P4VV37 Napisano 11 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2007 Głównie przez problem z dyskiem: straciłem scenkę i musiałbym zaczynać od początku. :( Ale może kiedyś jeszcze się za nią zabiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 11 Sierpień 2007 Share Napisano 11 Sierpień 2007 Nigdy ale to nigdy nie przyznawaj się w sklepie że jesteś grafikiem. Wcisną Ci dysk który padnie :P Mi ostatnio partycja E: wyleciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi