artursadlos Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Popelnilem kilka konceptow w czasie czytania ksiazki. stare to jest . tak z 3lata maja te szkice. ale temat na czasie teraz:) geralt strzyga nivellen vereena villentrepek:) geralt i ziomy z lasu strzyga w kolorze
kubi Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Całkiem ładne, mie się najbardzie strzyga podoba.
Gemi83 Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Anu strzyga najlepsza, ten a'la smok też fajny. Misiek całkiem pomysłowy, ale trochę mu charakteru brakuje. Pzdr
Tullaris Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 jaki smok?... troche nie widać.. ale ja bym obstawiał, że to miał być gryf :/... gryf i geralt fajne :)...
streaker Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Tullaris -> Gryf z taką mordą ? ;P strzyga najlepsza, ale tylko b&w, w kolorze taka średniawa i mógłbyś taj pannie tu i uwdzie dodać troche, bo teraz wygląda taka troche zasuszona (jak modelki na wybiegu) :P Ogólnie rzecz biorąc, fajna rzecz :D
Tullaris Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 smok w upierzeniu?... chyba, że ja już nie widze z moją wadą wzroku :)...
mirach Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Koncepty są super, zwłaszcza ten miś-szlachcic... kurcze, zapomnialem jak on sie nazywa, i ten malutki koncept strzygi, idealnie pasuje do opisu z książki o beczkowatym korpusie :) A dokładniej, uważam że miś-szlachcic bardzo oddaje charakter postaci z opowiadania - niby bestia, a pozytywna, a jeśli ta wychudła pani to jego wampirza kochanka to też w klimacie
Tullaris Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 też mi qrde ryj i szyja nie pasują na gryfa, ale to są do cholery pióra... nie łuski, nie błona, pióra!! :)... więc obstaje przy gryfie :)... niech autor powie co próbował naszkicowac :)...
weedlog Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Może gryfica polubiła smoka i to jest efekt właśnie tego lubienia :D
shin Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Wszystko fajnie, nr 2 i strzyga w kolorze szczegolnie, tylko czemu Geralta w kimono i katanę mu włape. Toż Gwynnbleidowi do Słowianina już bliżej niźli do japończyka... Przy całej mojej sympatii jakoś nie widzę Wiedźmina jako J-RPG :p Aha, i smokogryf ma chyba jakiś problem ze zgryzem ;)
vv3k70r Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 20 batow za katane, 40 batow za kimono, sugeruje przeczytac wiedzmaka raz jeszcze, a pozniej koncepcic...
artursadlos Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 a serialu genialnego Pan nie ogladal? sto batow za nieznajomosc wybitnej polskiej ekranizacji:D sugeruje sie porozkoszowac...
Rekomendowane odpowiedzi