Napisano 12 Lipiec 200618 l Popelnilem kilka konceptow w czasie czytania ksiazki. stare to jest . tak z 3lata maja te szkice. ale temat na czasie teraz:) geralt strzyga nivellen vereena villentrepek:) geralt i ziomy z lasu strzyga w kolorze
Napisano 12 Lipiec 200618 l Anu strzyga najlepsza, ten a'la smok też fajny. Misiek całkiem pomysłowy, ale trochę mu charakteru brakuje. Pzdr
Napisano 12 Lipiec 200618 l jaki smok?... troche nie widać.. ale ja bym obstawiał, że to miał być gryf :/... gryf i geralt fajne :)...
Napisano 12 Lipiec 200618 l Tullaris -> Gryf z taką mordą ? ;P strzyga najlepsza, ale tylko b&w, w kolorze taka średniawa i mógłbyś taj pannie tu i uwdzie dodać troche, bo teraz wygląda taka troche zasuszona (jak modelki na wybiegu) :P Ogólnie rzecz biorąc, fajna rzecz :D
Napisano 12 Lipiec 200618 l smok w upierzeniu?... chyba, że ja już nie widze z moją wadą wzroku :)...
Napisano 12 Lipiec 200618 l Koncepty są super, zwłaszcza ten miś-szlachcic... kurcze, zapomnialem jak on sie nazywa, i ten malutki koncept strzygi, idealnie pasuje do opisu z książki o beczkowatym korpusie :) A dokładniej, uważam że miś-szlachcic bardzo oddaje charakter postaci z opowiadania - niby bestia, a pozytywna, a jeśli ta wychudła pani to jego wampirza kochanka to też w klimacie
Napisano 12 Lipiec 200618 l też mi qrde ryj i szyja nie pasują na gryfa, ale to są do cholery pióra... nie łuski, nie błona, pióra!! :)... więc obstaje przy gryfie :)... niech autor powie co próbował naszkicowac :)...
Napisano 14 Lipiec 200618 l Wszystko fajnie, nr 2 i strzyga w kolorze szczegolnie, tylko czemu Geralta w kimono i katanę mu włape. Toż Gwynnbleidowi do Słowianina już bliżej niźli do japończyka... Przy całej mojej sympatii jakoś nie widzę Wiedźmina jako J-RPG :p Aha, i smokogryf ma chyba jakiś problem ze zgryzem ;)
Napisano 14 Lipiec 200618 l 20 batow za katane, 40 batow za kimono, sugeruje przeczytac wiedzmaka raz jeszcze, a pozniej koncepcic...
Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor a serialu genialnego Pan nie ogladal? sto batow za nieznajomosc wybitnej polskiej ekranizacji:D sugeruje sie porozkoszowac...