kowalski Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 niechcąc byc gorszy od większości uzytkowników naszego szacownego forum postanowiłem przygotować sobie jakiąś stonkę z prezentacją moich prac, na razie jest to tylko sam projekt, działający, lecz jeszcze nie dokończony, prosiłbym o opinie adres: (chwilowo niedostępny - zmiany w trakcie) z góry dziękuję
Gość User190 Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Nienajgorsze :) Dopasuj ikonki bardziej do stylu strony :)
ra-v Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 hehe podoba mi sie pan kostek :) nawet kolorystycznie dość pasuje ...
kowalski Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Napisano 12 Lipiec 2006 cóż, Lis przez pewien czas tak było :D, niestety testowane tylko pod mozillą i IE i narazie tam wygląda to inaczej, opery nie wziąłem pod uwagę, przepraszam i obiecuję poprawę (jak tylko sobie zainstaluję rzeczoną przeglądarkę)
FlooX Napisano 12 Lipiec 2006 Napisano 12 Lipiec 2006 Mnie się nie podoba, aczkolwiek nie jest obrzydliwe. mdłe, jednokolorowe, nudne, 'tradycyjne' , za duża stopka 4/10
Rafalf Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Ta czacha w folio nie pasuje do reszty. Pomyslał bym nad innymi buttonami i jak mówił mój poprzednik za duża stopka.
Maceo Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Takie słodkie, dla niektórych może przyjemne, ale wtórne. Mojej matce by się podobało..
streaker Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Takie Word-artowe jeśli mam być szczery, i tak jak wyżej monotonne, nudne i wtórne, mi się nie podoba wogóle... PS. stopka naprawdę za duża PS2. Daj coś do folio, żeby można była zobacyć jak tam będą prezentowane prace
kowalski Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Napisano 13 Lipiec 2006 Dzięku za uwagi :D, pracuję nad zmianami.
hax0r Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Jak dla mnie deko zacofane :] in da flash w operze też by świetnie wyglądało szybciej się wczytało i kolorystyka fu ale to zależne od osoby pozdro :] ( moja strona jest brzydka i sie tego nie wstydze !!! ) :)
Rekomendowane odpowiedzi