Napisano 12 Lipiec 200618 l niechcąc byc gorszy od większości uzytkowników naszego szacownego forum postanowiłem przygotować sobie jakiąś stonkę z prezentacją moich prac, na razie jest to tylko sam projekt, działający, lecz jeszcze nie dokończony, prosiłbym o opinie adres: (chwilowo niedostępny - zmiany w trakcie) z góry dziękuję
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor cóż, Lis przez pewien czas tak było :D, niestety testowane tylko pod mozillą i IE i narazie tam wygląda to inaczej, opery nie wziąłem pod uwagę, przepraszam i obiecuję poprawę (jak tylko sobie zainstaluję rzeczoną przeglądarkę)
Napisano 12 Lipiec 200618 l Mnie się nie podoba, aczkolwiek nie jest obrzydliwe. mdłe, jednokolorowe, nudne, 'tradycyjne' , za duża stopka 4/10
Napisano 13 Lipiec 200618 l Ta czacha w folio nie pasuje do reszty. Pomyslał bym nad innymi buttonami i jak mówił mój poprzednik za duża stopka.
Napisano 13 Lipiec 200618 l Takie słodkie, dla niektórych może przyjemne, ale wtórne. Mojej matce by się podobało..
Napisano 13 Lipiec 200618 l Takie Word-artowe jeśli mam być szczery, i tak jak wyżej monotonne, nudne i wtórne, mi się nie podoba wogóle... PS. stopka naprawdę za duża PS2. Daj coś do folio, żeby można była zobacyć jak tam będą prezentowane prace
Napisano 24 Lipiec 200618 l Jak dla mnie deko zacofane :] in da flash w operze też by świetnie wyglądało szybciej się wczytało i kolorystyka fu ale to zależne od osoby pozdro :] ( moja strona jest brzydka i sie tego nie wstydze !!! ) :)