Napisano 13 Lipiec 200618 l Czołem wszystkim. Mam do potexturowanie człowieka...czy ktoś wie jak w maxie 7 lu 8 poza standardowym texturowaniem, to wykonać?? słyszałem ze są jakieś ułatwienia..może na ktoś miejsce gdzie znajde stosownego tutka?? dzięki z góry za pomoc i pozdrawiam serdecznie.
Napisano 13 Lipiec 200618 l Już widze tu Sanki (nie wiem jak odmieniac: sankiego? ;] ) 1. F1 2. Popatez do F1 3. Sprawdzałeś już F1?
Napisano 13 Lipiec 200618 l Wnioskuję, że Ci nie chodzi o tekstury tylko UV. W ósemce jest bodajże pelt. Poszukaj sobie w helpie czegoś w stylu Pelting Tool, Pelt, nie wiem jak tam to się zwie, ale do mapowania organiki najlepsze.
Napisano 13 Lipiec 200618 l Autor powiem tak chłopaki.....powiedzmy że mam okrojona wersję maxa I NIE MAM HELP'a, dlatego TU mnie wyniosło... pozdrawiam
Napisano 14 Lipiec 200618 l to poszukaj na forum, ja wczoraj szukałem informacji na ten temat i własnie na tym forum znalazłem dużo informacji.... tylko jak sie okazało pelt jest dopiero w 8 a ja mam 3ds 7 ;/
Napisano 2 Sierpień 200618 l Autor To go ściągnij. Jest na stronie producenta. Możesz podać linka??dużo tam rzeczy pare plików referencyjnych pobrałem ale nie wiele w nich tematów .