Napisano 13 Lipiec 200618 l No to wyjeżdżam z pierwszym skończonym modelem:P Model i render w LW 8.0, ma 230k poly przed gładzeniem(po jest 1 745 000:P) I jeszcze link jak to wygląda:http://www.forgeworld.co.uk/Imperial%20Guard/stormblade3l.jpg Pozdrawiam:)
Napisano 13 Lipiec 200618 l Hoho. Jak na pierwszy skończony model to bardzo fajnie. Pogratulować. Jedynie to gąśnienice wyglądają jakby zrobione były z gumy. Brakuje im ciężaru, ale mimo model prezentuje sie interesująco. Pozdrawiam.
Napisano 13 Lipiec 200618 l faaajne! troche odstaje od oryginalu [najwieksza lufa, okolice swiatel (to chyba swiatla sa), kola] ale i tak wypas :)
Napisano 13 Lipiec 200618 l Wspaniały model. Takie prace mnie inspirują a w dodatku jeszcze Warhammer 40k. Jak dorobisz teksturke to może wlepie go sobie na tapete:). Wzorowałeś się tylko na zdjęciach?
Napisano 13 Lipiec 200618 l Piękny Czołg :D wspaniała praca :D Ujeła mnie za pierwszym spojrzeniem :D
Napisano 14 Lipiec 200618 l Świetny model. A wydaje sie jeszcze piękniejszy ponieważ interesuje sie warhammerem trzymaj sie i oby tak dalej :) P.S Co następne ? ;)
Napisano 14 Lipiec 200618 l bardzo fajny model, tym bardziej mi sie podoba ze ja wrecz uwielbiam klimat warhammera :), nastepnym razem postaraj sie zrobic jakies texturki dla takiego sprzetu Pozdrawiam
Napisano 16 Lipiec 200618 l Autor Dzięki za komentarze,ciesze sie że sie wam podoba ;) I nawet nikt nie napisał"ehh,następny czołg na forum" :D ryu7:robiłem z kilku fotek plastikowych modeli.
Napisano 19 Lipiec 200618 l ...naprawdę świetna rzecz, zastanawia mnie tylko niska operatywność tego czołgu pod kątem rażenia ogniem w kierunkach innych niż ten zgodny z kierunkiem jazdy... w skrócie... wieza z działem ani się nie obraca, ani samo działo nie ma możliwości ruchu w płaszczyźnie pionowej? ...ale to już detale;]
Napisano 13 Sierpień 200618 l Wspaniała robota.Inspirowałeś sie na warhammerze ?? bardzo mi sie podoba
Napisano 13 Sierpień 200618 l Hej hej kolego. Żyj i pozwól umrzeć. Śpiesz się kochać wątki, tak szybko odchodzą...
Napisano 14 Sierpień 200618 l Jak ja kocham takie paski trzymajace beczki :) wypaśny modelik wypaśny :D
Napisano 14 Sierpień 200618 l Jak na pierwszy model to bardzo pozytywnie :) jeszcze o tekstury mógłbyś się postarać :) Pozdr