Napisano 15 Lipiec 200618 l drugi samochud drugi model Fiat Stilo wydaje mi się ze jest nieżle. czekam na opinie. przednia szyba jest jeszcze nie skączona.
Napisano 15 Lipiec 200618 l no nawet nieźle, na szybie brakuje ostrego kantu i w niektórych miejscach nierówno
Napisano 15 Lipiec 200618 l PIERWSZY :) Autko brzydkie :P ale ładnie wymodelowane. Skrobaj dalej :) EDIT A jednak trzeci :(
Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor przedni zderzak pojechałem fachowo, jestem z niego bardzo zadowolony!!!
Napisano 15 Lipiec 200618 l miejscami krzy i są też drobne niedociągnięcia ale skoro to twój pierwszy model to gratulacje
Napisano 16 Lipiec 200618 l I samochód ładny i sam model niczego sobie, nie będę się czepiał bo pewnie sam wiesz gdzie jest krzywo :)
Napisano 16 Lipiec 200618 l no jak na drugi model to ładnie wygląda, ale tył cały jest lekko zwalony, zbyt płaski i śwatła mają inny kształt
Napisano 16 Lipiec 200618 l przedni zderzak pojechałem fachowo, jestem z niego bardzo zadowolony!!! Pewnie od przodu zaczynales a pozniej ci sie "troszke" nie chcialo... ;P
Napisano 17 Lipiec 200618 l tyl chyba nie bardzo podobny http://auto.sohu.com/piclib/fiat/fiat/stilo/big/fiatStilo007.jpg wszystko sie wydaje rozciagniete a stilo 3d ma chyba inny zderzak z przodu ale pewnie "tjuningujesz" uzywam tego samochodu wiec wiem :)
Napisano 17 Lipiec 200618 l no jak na drugi twój model, to elegancko :), jeszcze troszke trzeba dopracowac niektore żeczy i bendzie miodzio :)
Napisano 18 Lipiec 200618 l felga prezentuje się bardzo dobrze, tylko jakaś płaska ta obręcz w środku (wewnątrz)
Napisano 26 Lipiec 200618 l Autor Semika. Zapodałem pierwszy render jest nieźle, ale nie jestem do końca zadowolony. Czas obliczania 20 godzin. :-( Jak wam się widzi????
Napisano 26 Lipiec 200618 l ja mam 700mhz i 512mb ram i taki render to by mi zrobiło maxymalnie w pół godziny :/ jaki render?? pewnie dałeś jakieś oświetlenie na super extara mocnych ustawieniach :P jeszcze jedno! reflektor ssie i ten kierunkowskaz ;f
Napisano 26 Lipiec 200618 l Mam wrażenie że przednia opona wyszła troszkę kańciato przy podłożu, przynajmniej takie sprawia wrażenie
Napisano 26 Lipiec 200618 l chyba chciałeś coś zrobić efekciarsko ale troche nie wyszło lepiej jakby cały samochód było widać, lakier nawet fajnie wyszedł na boku ale reszta to jak plastik, i to światło - jak decydujesz sie na takie zbliżenie to zrób go szczegółowo, tzn np. żarówke zamiast kulki :p
Napisano 26 Lipiec 200618 l śrubki zamiast kulek w feldze też by się przydały... pod tym kątem widać krzywiznę bocznego przetłoczenia. a render tragiczny :( przerzuć się na maxwella będzie szybszy i o wiele ładniejszy od tego co używasz...