Przybysz Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Witam. Nie mogłem sie powstrzymać żeby nie podziabać wiec zakładam topik, mimo że pewnie nie skończe. To mój problem. Nigdy nie kończe... Do rzeczy. Inspiracją jest Anna Faris. Tak, tak, wiem. Żadna z niej piękność, ale kilka fotek mi sie kiedyś spodobało i chciałem już ją zrobić już wcześniej. Oto one: Nie wiem czemu przypomina mi ona Meg Ryan na tych fotkach. Ubranko będzie jak na pierwszych 2 fotkach a twarz może nie jej. Wkońcu jest wiele piękniejszych. Narazie wymęczone ciałko. Trzeba było troche poprawić matke nature i dodać balastu ;) Jak ktoś ma tutka o tworzeniu dłuższych włosów to chętnie skorzystam. Nie mam o tym zielonego pojęcia. Oczywiście, komentarze mile widziane Dzięki, Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 bardzo fajno jest ,ale powinienes zaczac od facjaty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 co ty opowiadasz calkiem ladna jest :D powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Jej oryginalne piersi mi się jednak trochę bardziej podobają... Poza tym ładna jest, nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 16 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2006 Klicek: Czemu od facjaty? To ma pomagać w zmieszczeniu sie w limicie czy jak? empeck: Masz racje, mi też. To znaczy, że z nami wszystko w porządku. ;) ledyr: Owszem ale na innych fotkach już tak sie nie prezentuje. A tak serio to rzeczywiście dziwne wyszły, jakby sie troche rozpłynęły . Troche je poprawiłem. Nieco zmniejszyłem ale w zamian będzie spory dekolt. Dużo większy niż na fotach, żeby było gdzie zaglądać. :D Jeszcze tylko w ich połączeniu z ramionami coś mi nie gra. Musze chyba sobie jeszcze troche referek pooglądać. W celach edukacyjnych, ma sie rozumieć.;) Dzieki za komentrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Bym Ci dał linka do refek, ale tym forum by raczej nie przeszło ;) co do głowy - ja przeważnie na głowę wrzucam ok 1/4 - 1/3 ogólnego polycountu, oczywiście to zależy też od postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 rewelka!! pokaz siatke :) mi sie ona w sumie srednio podoba (jesli chodzi o twarz;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 Witam. Było ciężko ale po ostrych cięciach na ciałku starczyło trisów na tą głowę. Początkowo była to Jessica Alba bo znalazlem niezłe referki. W rzutach ortogonalnych z przodu i z boku wyglądała dobrze ale w perspektywie była masakra. Po małych przeróbkach nie jest podobna do nikogo ale wygląda w miare normalnie. Te butki to mają być zwykłe trampki. Machnąłem nawet oka na kawałkach sfer, usta z otworem i zebami, będzie zabawy przy unwrapie i texturach. Nadal nie wiem jak ułożyc poligony na włosach, narazie wygląda to troche jak hełm.:( Nie mam dobrych tutków. 3495 trisów i jeszcze kilka do ucięcia spod włosów więc starczy na szlufki przy spodniach. ;) Może jednak lepiej zrezygnować z tych wszystkich bajerów, zębów itd. i wymodelować krawędzie koszulki na całym ciele? Bo teraz są tylko na dekolcie. Nie wiem czy nie będzie jakiś dziwnych rozciągań textury przy animacji (mam na myśli np. krawędz ramiączka koszulki, która będzie tylko na texturze). Rady i krytyka jak zwykle mile widziane. Również w sprawie włosów. pozdro EDIT: Jak teraz patrze to chyba ręce są troche zbyt chude, czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 popatrz na jej glowe i na miednice potem popatrz na zdjeciu na jej glowe i na miednice ;d Jest dobrze ale musisz jeszcze troche popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 daj głowę o połowę większą, wydłuż szyję, zrób mniej obcisłą bluzeczkę bo taka nie jest ładna... przypakuj jej jeszcze bicepsy i tricepsy teraz to posturą zombiaka przypomina :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 Witam i dzięki za rady. Troche pokombinowałem. -Głowa- powiększona tylko troche nie tak jak radził Master Kiełbaster (proporcje: postać o wysokości 8 głów), szyja lekko wydłużona -Ramiona- lekko podpakowane -Biodra/miednica/talia- kombinowałem jak mogłem i nadal coś chyba z nimi nie tak. Jakieś konkretne rady? proporcje: Co do koszulki to ja lubie obcisłe ale jeszcze sie zobaczy.:D Z pewnych przyczyn nie tkne jej przez 2 dni ale śmiało komentujcie. Postaram sie wyrobić do deadline'u, najwyżej texturki będą ubogie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 fajnie fajnie a widzial ktos mój wątek moze ? :D:D chyba sie gdzies zgubil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 No jak narazie to panna 1 klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 No wlasnie Ledyr, wykasowałem tylko swojego posta a tu wcieło cały wątek. :P Może coś popsułem. Jakieś jajca sie dzieją z tym forum. Co chwila nie działa, pokazywał też nowe posty w każdym temacie.:rolleyes: Tnij ostro tą Natalie! Ja swoją z 4k pociąłem to ty dasz rade z 4,5k. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 ale juz ja zmapowalem :D a pozatym to tak jakos :/ wiem! zrobie pierw ten z 4.500 i najwyzej po wszystkim pojade z nią do 3.5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2006 Modelowanie skończone. Niestety dopiero w sobote będe miał dostęp do kompa więc nie gwarantuje ufałek i textur w 2 dni, i to w weekend. Mam nadzieje, że nikt mnie za 1 trisa nie ukamienuje, bo go nie utne. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 pupa taka dziwna :) no i buty jakieś takie nie kształtne :D ogólnie fajna panna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2006 Trampkom sie jeszcze dzisiaj przyjże bo robilem je z pamięci i rzeczywiście coś z ich kształtem nie tak. Co do pupy to zawsze moge powiedzieć, że to wina kroju dżinsów. :P A tak serio to co z nią nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 21 Lipiec 2006 Share Napisano 21 Lipiec 2006 Moim zdaniem wyszła całkiem zgrabnie :) W ładne kształty ją wyposażyłeś. Ja podniósłbym pupe lekko i zrobił delikatnie bardzie wystającą i troche twarz zmienił ;) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 23 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2006 ...trampki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 Minibitwa niestety nie wypaliła ale daje ostatni updejt juz po deadlinie bo byłem blisko skończenia. Powiedzmy... ;) Będe ją skrobał powoli i jak skończe to oczywiście pokaże i będziecie mogli krytykować do woli. Kobieta wyjdzie raczej niepodobna do nikogo. :D Dzięki za komentarze i oby nastepne minibitwy były bardziej udane. ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 wporzo jest :) fajne trampki pani jest tez wporzo jak najbardziej - ta czarna koszulka troche jej ksztalty ukrywa... fajnie jej buzie namalowales - tak delikatnie - tylko ze oczywiscie jej baardzo duzo brakuje jeszcze na texturce no ale to napisales... poad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 powiększ jej tęczówki i źrenice, opuść górne powieki do poziomu źrenic to zlikwidujesz jej wytrzeszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 bardzo fajna lasencja, skoncz ją bo warto, texturka na twarzy idze w dobrą strone, widac ze pani ma charakter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 texturka imo bardzo fajna dodaj jej tylko jakas fakturke i bedzie perfekto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi