Napisano 20 Lipiec 200618 l Siemaneczko, wybiera sie ktos z forumowiczow w tym roku na woodstock? Moze jakies piwko na miejscu?
Napisano 20 Lipiec 200618 l Nie oglądasz Radia MAryje? Nie wiesz, że tam sprzedają narkotyki, piją, palą i śpiewają szatańskie piosenki?
Napisano 20 Lipiec 200618 l ja mam 70 ale nie moj klimat...ale jak cos zapraszam wszystkich nad miedwie :D
Napisano 24 Lipiec 200618 l heh :D ja mam okolo 600km i tez bede, wyjezdzam w srode rano i dojade do Kostrzyna wieczorem.
Napisano 24 Lipiec 200618 l Nie oglądasz Radia MAryje? Nie wiesz, że tam sprzedają narkotyki, piją, palą i śpiewają szatańskie piosenki? hahahah przekonales mnie :D e a tak powaznie jak bede mial wolne to mam zamiar w czwartek wieczorem sie wybrac juz...
Napisano 24 Lipiec 200618 l no to trzeba ten zlot zorganizowac, ja nie wiem czy dam rade, ale jak cos wypali postaram sie wpasc :)
Napisano 1 Sierpień 200618 l Jak wam sie podobało?:D jak dla mnie było zajebiście :D Vavamuffin chyba był najleprzy choć nie gustuje w reggae:) no i tyskie wchodziło litrami:> jak macie jakieś foty z woodstock to pokazujcie:)
Napisano 4 Sierpień 200618 l Mi sie tak samo podobalo jak koledze wyzej :D Vavamuffin swietne bylo, ale najbardziej podobala mi sie Coma i Shannon :D
Napisano 6 Sierpień 200618 l Zielone żabki były najlepsze :) Ga Ga też w porządku, choć Radical News lepiej ;> " ... dzieci sa złe, dzieci sa złe, dzieci sa złe, dzieci jak dorośli bawią sie w wojne, dzieci sa złe, dzieci sa złe, dzieci zazdroszczą sobie zabawek, dzieci sa złe, dzieci sa złe, dzieci biją się w piaskownicy, dzieci sa złe, dzieci sa złe, dzieci nie kochaja wszystkich dzieci, dzieci sa złe, ... zabrońcie matkom rodzić złe dzieci, zabrońcie matkom rodzić złe dzieci, ... " /Zielone Żabki - Dzieci są złe/ PS:w przyszłym roku przed Woodskokiem tu zajrzę, może się uda zebrać ekipę. PS2: w ostateczności jest wioska informatyczna i zawsze można sobie binarnie pogadać, choć mało kto tam komerchy używa, BLENDER RULLS !!
Napisano 10 Sierpień 200618 l Harry Krishna - oaza szatana (wg. the father Rydzyk) :D hehe, ja bylem, naszczescie mieszkam 20km od kostrzyna :P Mi sie bardzo podobało, choć też nie moje klimaty, ale sama atmosfera przyciąga :D szkoda ze nie zauważyłem wcześniej tego tematu :[