ognisty Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 o ludzie, jak wy to robicie to nie wiem :) mi zalozenie konta zajelo gora 5min ;D jeżeli chodzi o numery kart kredytowych... http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/ - tu macie stronke z milionami numerów owych kart :) niektore moga nie dzialac, ale ja trafilem za pierwszym razem - i wazne - sa to numerki tylko do takich wlasnie rejestracji, napewno na tych kartach nie ma nic kasy i nie zostaly one skradzione :)
XaoC Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 No, no:) Mi założenie konta też sprawiło problem, ale rozwiązałem to dosyć szybko:) No jak narazie nie uzależniłem się:p Gra sie przyjemnie i jak już zaczyna się z rana to kończy w nocy:D Myślę, że kupię sobie WoWa jak zarobię w Anglii na kompa. 12E mies mnie nie będzie robić w porównaniu do tego ile będę zarabiać przecież;p
Tullaris Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 no ja z 10zł kieszonkowego tygodniowo :) sobie odpuszczam takie rzeczy... ale w triala chętnie pogram... qrde :) już jest 2,71GB/2,84GB boje się o każdy przewód, burze, korki, brata :)... oby nikt nic nie zepsuł... :D... ale i tak bede grał dopiero jak z Tatr wróce 09.08 :/...
Gość Martinve Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Mam pytanie. Czy ejsli po 10 dniach bede chcial grać dalej to moge, po wpłacie pieniedzy?
opor Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Z tego co pamietam to nie. Po tym czasie mozesz zaplacic ale gre musisz zaczac od nowa, nie wpominajac o kupnie gry. (no chyba ze mozna kupic sam klucz) Oczywiscie reki nie dam czy sie cos nie pozmienialo.
blood_brother Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Martinve: Mozesz grac dalej ale musisz wpisac klucz z oryginalnej kopii wowa i oplacic jezeli masz kopie z wykorzystanym juz miesiacem darmowym.
opor Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Czyli jednak sie zmienilo tak? Mozna grac postacia z triala?
blood_brother Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 O ile mi wiadomo i wedlug informacji gdzies tam na glownej stronie mozna. Nawet chyba we wlasciwosciach konta jest miejsce na wpisanie oryginalnego keya. Tylko jak sie gra na serwerach usa to sie nie zdziwcie pozniej ze wersja europejska nie chce tam dzialac i odwrotnie. Chcesz kontynowac triala na amerykanskich serwerach zaloz konto trial na www.worldofwarcraft.com i potem kup wersje usa wowa chcesz grac na serwerach europejskich wejdz na www.wow-europe.com i tam zaloz konto trial a pozniej kup wersje europejska. Mowie zeby nie bylo niejasnosci. I jeszcze powiem moze ze na serwerach usa napewno nie dzialaja fikcyjne numery kart platniczych. Nie wiem jak na europejskich. Podobno tam dzialaja ale sam nie sprawdzalem.
Tullaris Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 hej.. udało mi się ściągnąc :) jestem z siebie dumny... ale za 2 dni wyjezdzam i i tak se nie pogram :)... qrde 7 dni bez forum :)... jak ja to przeżyje... tzn. jak ja przeżyje przeglądanie takiej ilości postów po powrocie :).. posty z 1 dnia sprawiają mi kłopot :D...
Rekomendowane odpowiedzi