Pablonardo Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 znowu nie mogłem spać, więc przez nockę naszkicowałem kilka takich włąsnie dziewczyn:) spróbuje jeszcze kilka z nich pokolorować:)
RA Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Dziweczyna z miniaturki i dziewczyny z 3 ostatnich obrazków są super. Bardzo ciekawa kreska. pozdrawiam
chveti Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 za długie szyje , za małe główki :) ale ma styl.
Gość obo Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Ciekawe, bardzo interesujący styl... taki inny ;) Naprawde fajne panienki :) Pozdro
Pablonardo Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Napisano 7 Sierpień 2006 dzięki wielkie chłopaki za wsparcie:) W najbliższym czasie postaram się jeszczwe coś dorzucić:D
slayer2004 Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 hoho. Czad :D. Dobre proporcje, fajne wyrazy twarzy.... dlaczego ja tak nie umiem ;). Pozdrawiam.
aspenboy Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Na pierwszym rysunku (trzy buźki) nie podchodzi mi pierwsza z lewej i druga (środkowa) główka - wydają się być za szerokie, może zbyt wydatne kości policzkowe i skronie. Ta z prawej bardzo fajnie wyszła. Następny (poniżej) rysunek ma bardzo przyjemny wyraz. Panienka "w całości" jest ok, ale tors + ręce są cośkolwiek niezupełnie... ale fajna głowa i sympatyczna minka :) Ostatni szkic też jest fajny, ale brakuje mu "ostatniej kreski", wygląda na nieco niedopowiedziany. Przyjemny klimat, dawaj więcej :)
BODJO Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 no widac po pierwszym szkicu ze łape masz lekka a i kreska rozwniez, ale wydaje mis ie ze raza troche bledy w proporcjach, popracuj nad tym a w polaczeniu z luzna kreska bedzie naprawde super pozdro bodjo
Rekomendowane odpowiedzi