Pablonardo Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 znowu nie mogłem spać, więc przez nockę naszkicowałem kilka takich włąsnie dziewczyn:) spróbuje jeszcze kilka z nich pokolorować:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablonardo Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RA Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Dziweczyna z miniaturki i dziewczyny z 3 ostatnich obrazków są super. Bardzo ciekawa kreska. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek_lenia Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 no, rzeczywiscie ciekawa krecha... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chveti Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 za długie szyje , za małe główki :) ale ma styl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest obo Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Ciekawe, bardzo interesujący styl... taki inny ;) Naprawde fajne panienki :) Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablonardo Posted August 7, 2006 Author Share Posted August 7, 2006 dzięki wielkie chłopaki za wsparcie:) W najbliższym czasie postaram się jeszczwe coś dorzucić:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayer2004 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 hoho. Czad :D. Dobre proporcje, fajne wyrazy twarzy.... dlaczego ja tak nie umiem ;). Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspenboy Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Na pierwszym rysunku (trzy buźki) nie podchodzi mi pierwsza z lewej i druga (środkowa) główka - wydają się być za szerokie, może zbyt wydatne kości policzkowe i skronie. Ta z prawej bardzo fajnie wyszła. Następny (poniżej) rysunek ma bardzo przyjemny wyraz. Panienka "w całości" jest ok, ale tors + ręce są cośkolwiek niezupełnie... ale fajna głowa i sympatyczna minka :) Ostatni szkic też jest fajny, ale brakuje mu "ostatniej kreski", wygląda na nieco niedopowiedziany. Przyjemny klimat, dawaj więcej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BODJO Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 no widac po pierwszym szkicu ze łape masz lekka a i kreska rozwniez, ale wydaje mis ie ze raza troche bledy w proporcjach, popracuj nad tym a w polaczeniu z luzna kreska bedzie naprawde super pozdro bodjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts