Napisano 28 Lipiec 200618 l znowu nie mogłem spać, więc przez nockę naszkicowałem kilka takich włąsnie dziewczyn:) spróbuje jeszcze kilka z nich pokolorować:)
Napisano 28 Lipiec 200618 l Dziweczyna z miniaturki i dziewczyny z 3 ostatnich obrazków są super. Bardzo ciekawa kreska. pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 200618 l Ciekawe, bardzo interesujący styl... taki inny ;) Naprawde fajne panienki :) Pozdro
Napisano 7 Sierpień 200618 l Autor dzięki wielkie chłopaki za wsparcie:) W najbliższym czasie postaram się jeszczwe coś dorzucić:D
Napisano 7 Sierpień 200618 l hoho. Czad :D. Dobre proporcje, fajne wyrazy twarzy.... dlaczego ja tak nie umiem ;). Pozdrawiam.
Napisano 7 Sierpień 200618 l Na pierwszym rysunku (trzy buźki) nie podchodzi mi pierwsza z lewej i druga (środkowa) główka - wydają się być za szerokie, może zbyt wydatne kości policzkowe i skronie. Ta z prawej bardzo fajnie wyszła. Następny (poniżej) rysunek ma bardzo przyjemny wyraz. Panienka "w całości" jest ok, ale tors + ręce są cośkolwiek niezupełnie... ale fajna głowa i sympatyczna minka :) Ostatni szkic też jest fajny, ale brakuje mu "ostatniej kreski", wygląda na nieco niedopowiedziany. Przyjemny klimat, dawaj więcej :)
Napisano 8 Sierpień 200618 l no widac po pierwszym szkicu ze łape masz lekka a i kreska rozwniez, ale wydaje mis ie ze raza troche bledy w proporcjach, popracuj nad tym a w polaczeniu z luzna kreska bedzie naprawde super pozdro bodjo