wrzecionek Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Kolejny model audi Poprawiłem pare żeczy narazie wklejam tylko tył póżniej zamienie i render przodu samochodu.
pecet Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Gratuluje skończonego modelu :) ale rendery Ci nie wyszły, myśle że "ujmują" twojemu modelowi ps. jeszcze nie skończyłeś tak w ogóle, bo nie nadałeś grubości blachom :p
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 nie prezentuje się za dobrze :( daj większe i jaśniejsze źródło światła. przy klapie bagażnika masz krzywe rowki.
tigerjap Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 trochę popraw auto i daj mu jakiś łądny lakier oraz dużo świateł, albo jedno porządne =]. Nie zapomnij o rejestracji (a zrób zbliżenie rury wydechowej :P)
wrzecionek Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 tiqerjap -lakier zostanie taki jaki jest master i pecet - zaraz wszystko poprawie i podmienie rendery
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Dostałem lekkiego napadu epilepsji jak zobaczyłem te rowki. ;) Mogłeś jeszcze przy nich podłubać. Aż ciężko analizować resztę jak się widzi takie krzywizny przy rowkach. :( pozdrawiam
pecet Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 RA o to chodzi że tych rowków nie ma tzn. są ale to tylko przecięta powierzchnia i nie są "wyciągnięte" edges, a to że sie wydaje że są krzyw to poprostu że widać przez nie to co jest na drugiej stronie, rowki być może są równe ale ciężko to teraz oceniać wrzecionek jeszcze raz popatrzyłem i widze że za bardzo się pospieszyłeś ze "skończeniem" modelu brakuje szczegółów a nawet wydechu:p
wrzecionek Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 wydech jest ale z drugiej strony bo zapomniałem symetry włączyć a jakich szczegółów brakuje oprócz nazwy modelu i marki?? Rowki są proste i teraz poprawiam je tak żeby nie było prześwitu
RA Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Tu nie chodzi o prześwit. Chodzi o to, że na jednej blasze jest wyraźnie widoczne dość szerokie odbicie, a na blasze naprzeciw rowka nie ma nic. Nazwijmy to brakiem ciągłości powierzchni przerywanych. :D
pecet Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 a no rzeczywiście widać, zwłaszcza nad tylnim światłem brak: -wycieraczek -znaczków z tyłu -czujników parkowania -takich hmm "zaślepek" z tyłu i z przodu na zderzakach -wnęki na tablice rejestracyją z przodu -uszczelki na przdniej szybie (taka duża po boku) -chyba tych świateł pod zderzakiem -cięzko powiedzieć czy jest taka chromowana obwódka wokół bocznych szyb to niby takie "pierdoły" ale diabeł tkwi w szczegółach
wrzecionek Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 Poprawiłem tył teraz powiedzcie jak wygląda
Master Kiełbaster Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 wygląda lepiej :P tylko że rowek znikł. i pod spoilerem powinna być szyba.
hkropinski Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 no jak dlamnie to rendery za dobrze nie wyszly, pozdr
arch515 Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Coś w sobie ma.!! I czegoś brakuje …szkoda, że tak się po śpieszyłeś..Bo mogłoby być spore zaskoczenie według mnie, no, ale nic może następnym razem pozdrawiam.
wrzecionek Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 znowu zrobiłem małą poprawke i chyba już tak zostanie
erwin Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Albo mi sie wydaje albo to audi jest strasznie smukle a wysokie :P
Gość ant-3d Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 No wlasnie, mi sie wydaje ze to auto jakies takie spalszczone jest. Cos nie tak chyba z proporcjami
wrzecionek Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Napisano 1 Sierpień 2006 akurat proporcje to jestem pewny że sa dobre
Rekomendowane odpowiedzi