Napisano 30 Lipiec 200618 l miasto... narazie tyle, okolo 1 dnia pracy, mam nadzieje ze to skoncze... ;] co myslicie? chodzi mi o stare zniszczone miasto przyszłosci (heh wiem wiem ze to dziwnie brzmi :D )
Napisano 30 Lipiec 200618 l Świetne takie klimaty mi się podobają ... :) tylko te chmurki mi nie pasują jakieś takie świecące :P
Napisano 30 Lipiec 200618 l bardzo fajnie .. kibicuje .. :) Tylko wyjasnij prosze .. bo pierwszy rzut oka pokazał mi że słońce jest z tyłu .. ale widze że jest też z przodu .. i świeci na budynki .. z pewnością ja nie chwytam czegoś :P Szczerze taką mam nadzieje. Pozdrawiam
Napisano 30 Lipiec 200618 l Dokladnie tak jak Wiktor pisze, ma klimat. Tylko mala sugestia z mojej strony- moze sproboj pokazac potege tego miasta, kiedy bylo w czasach swietnosci? Kamera nisko umieszczona, i przytlaczajacy klimat, refleksja nad tym, jakie to bylo wspaniale "kiedys", a co zostalo. PS. Wiem ze to co chce ci powiedziec miesci sie w jednym slowie ale ucieklo mi :P
Napisano 30 Lipiec 200618 l w dwóch słowach - inny kadr :) , koncept spoko, ale efekt będzie uzależniony od envirementa i teksturek, powodzenia ^^
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor nie no zapomnialem napisac ze kadr to tylko tymczasowy... ;] wrzuce updejt dzisiaj wieczorem chyba to zobaczycie chyba o co mi biega ;)
Napisano 30 Lipiec 200618 l mam wrażenie , że na prawie każdym z bloków(?) jest użyty ten sam pendzel , chodzi mi o to zaciemnienie :P
Napisano 30 Lipiec 200618 l Fajna ta ulica :) ciekawy klimat, na twoim miejscu skupił bym sie na mniejszym kawałku miasta jakiś wiadukcik walnoł jeszcze i ciekawy kadr :] Czekamy na wiecej zobaczymy co wymyślisz :D
Napisano 30 Lipiec 200618 l hmm, a nie mógł by byc z ulicy na dole patrzący w górę ? albo w ogóle z żabiej. Mogło by wiele zyskac. Myśle 16:9 z żabiej na opuszczonej jezdni. I masz taki klimacik, że omfg.
Napisano 30 Lipiec 200618 l Dobre to to jest :D Podoba mi się :D Teraz kojarzy mi sie ze stoje na moscie przeniesiony do dalekiej przyszlosci i zero zycia tylko zniszczone obiekty, good klimat :)
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor KacperSpala jutro przetesuje cos takie o czym ty mowisz i zobaczymy... dzisiaj juz nie mam sily.... ;) oczywiscie dopracuje jeszcze tekstury itd. budynki tez, tyle ze moj komp raczej nie jest jakis mega mocny i nie moge sobie pozwolic na niewiadomo ile poly, chyba trzeba sie bedzie bawic w ostre "oszukiwanie" tam gdzie sie tylko da :)
Napisano 30 Lipiec 200618 l Kacper Wystarczy :DDDDDD, Spala to nazwisko, obejrzałem Twoje wipy i jestem dobrej myśli. Tylko skończ to ! xDD
Napisano 31 Lipiec 200618 l Klimacik half -Life 2 jak dla mnie :) trzeba więcej pokazać może podnieś tą ulice i tam zrów wiadukt :)
Napisano 31 Lipiec 200618 l Ostatni render ma chyba zbyt duży ambient na ulicy. Ze swej strony wrzuciłbym jakis wrak samochodu dostawczego koniecznie na sflaczałych oponach.
Napisano 31 Lipiec 200618 l kurna ale fajne, ale materiał tej stalowej bariery na pierwszym planie do wymiany
Napisano 31 Lipiec 200618 l cosik mi sie tam nie podoba, nie moge konkretnie powiedziec, ale moze w takim razie material pod balustradą, albo mapowanie, coś przyciąga, może trochę bardziej "stalowy" zrób - ale maruda