skiki Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 miasto... narazie tyle, okolo 1 dnia pracy, mam nadzieje ze to skoncze... ;] co myslicie? chodzi mi o stare zniszczone miasto przyszłosci (heh wiem wiem ze to dziwnie brzmi :D )
hax0r Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Świetne takie klimaty mi się podobają ... :) tylko te chmurki mi nie pasują jakieś takie świecące :P
tpiatek Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 bardzo fajnie .. kibicuje .. :) Tylko wyjasnij prosze .. bo pierwszy rzut oka pokazał mi że słońce jest z tyłu .. ale widze że jest też z przodu .. i świeci na budynki .. z pewnością ja nie chwytam czegoś :P Szczerze taką mam nadzieje. Pozdrawiam
Kr3tz Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Dokladnie tak jak Wiktor pisze, ma klimat. Tylko mala sugestia z mojej strony- moze sproboj pokazac potege tego miasta, kiedy bylo w czasach swietnosci? Kamera nisko umieszczona, i przytlaczajacy klimat, refleksja nad tym, jakie to bylo wspaniale "kiedys", a co zostalo. PS. Wiem ze to co chce ci powiedziec miesci sie w jednym slowie ale ucieklo mi :P
KacperSpala Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 w dwóch słowach - inny kadr :) , koncept spoko, ale efekt będzie uzależniony od envirementa i teksturek, powodzenia ^^
skiki Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 nie no zapomnialem napisac ze kadr to tylko tymczasowy... ;] wrzuce updejt dzisiaj wieczorem chyba to zobaczycie chyba o co mi biega ;)
chveti Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 mam wrażenie , że na prawie każdym z bloków(?) jest użyty ten sam pendzel , chodzi mi o to zaciemnienie :P
wizz Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Fajna ta ulica :) ciekawy klimat, na twoim miejscu skupił bym sie na mniejszym kawałku miasta jakiś wiadukcik walnoł jeszcze i ciekawy kadr :] Czekamy na wiecej zobaczymy co wymyślisz :D
skiki Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 update: mysle ze taki kadr bedzie calkiem dobry...
KacperSpala Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 hmm, a nie mógł by byc z ulicy na dole patrzący w górę ? albo w ogóle z żabiej. Mogło by wiele zyskac. Myśle 16:9 z żabiej na opuszczonej jezdni. I masz taki klimacik, że omfg.
MaGuu Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Dobre to to jest :D Podoba mi się :D Teraz kojarzy mi sie ze stoje na moscie przeniesiony do dalekiej przyszlosci i zero zycia tylko zniszczone obiekty, good klimat :)
skiki Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 KacperSpala jutro przetesuje cos takie o czym ty mowisz i zobaczymy... dzisiaj juz nie mam sily.... ;) oczywiscie dopracuje jeszcze tekstury itd. budynki tez, tyle ze moj komp raczej nie jest jakis mega mocny i nie moge sobie pozwolic na niewiadomo ile poly, chyba trzeba sie bedzie bawic w ostre "oszukiwanie" tam gdzie sie tylko da :)
KacperSpala Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 Kacper Wystarczy :DDDDDD, Spala to nazwisko, obejrzałem Twoje wipy i jestem dobrej myśli. Tylko skończ to ! xDD
hax0r Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Klimacik half -Life 2 jak dla mnie :) trzeba więcej pokazać może podnieś tą ulice i tam zrów wiadukt :)
Deviator Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Ostatni render ma chyba zbyt duży ambient na ulicy. Ze swej strony wrzuciłbym jakis wrak samochodu dostawczego koniecznie na sflaczałych oponach.
piksar Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 kurna ale fajne, ale materiał tej stalowej bariery na pierwszym planie do wymiany
vv3k70r Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 ciagle wyglada jak z enginu gry.... ale postep jest zauwazalny
vv3k70r Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 ciagle wyglada jak z enginu gry.... ale postep jest zauwazalny
skiki Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Napisano 31 Lipiec 2006 piksar czemu do wymiany... mi sie wydawalo ze wlasnie fajny jest??
piksar Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 cosik mi sie tam nie podoba, nie moge konkretnie powiedziec, ale moze w takim razie material pod balustradą, albo mapowanie, coś przyciąga, może trochę bardziej "stalowy" zrób - ale maruda
Rekomendowane odpowiedzi