tigerjap Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Zarejestrowałem się na oficjalnej stronce Vray'a. Chciałem ściągąć Vraya pod max 8, ale w darmowych wersjach jest tylko pod max 7, a w demkach pisze max 7.x/max.8.x lecz jak pobrałem te demo to w instalatorze pisze, ze to Vray dla 3ds max 7 więc nie będzie mi chodził na wersji 8? Jak to jest? Wogóle ktoś ma 3ds max 8 i vraya tego dla max 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 zaintalowałes na miejscu gdzie jest max8 ? jak tak to uruchom i powinien działac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigerjap Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 jeszcze jedno pytanie, zainstalowac demo vray pod wersje 7, czy free pod 7? to demo to VRay_Demo_14718_max70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 kazdy jest okrojony w inny sposob. poczytaj na stronie i sciagnij to co ci pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigerjap Napisano 1 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2006 kazdy jest okrojony w inny sposob. poczytaj na stronie i sciagnij to co ci pasuje :) mi pasuje to co jest łatwe w użyciu i nie trzeba się martwić o ciężką konfigurację Ok instaluje to demko, thx all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 http://www.spot3d.com/vray/help/VRayHelp150beta/ goraco polecam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 ehhh ja nie kumam na co komu okrojony vray jak jest w pelni funkcjonalny mental :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 rowr no bo wiesz vray to vray :D a nie jakis mental ;) fałreja wszyscy kochają i go sciągają :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 znaczy sie lans :D...ogolnie nie powiem vray rewelka jest no ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 fałreja wszyscy kochają i go sciągają :D jacy wszyscy jacy wszyscy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 Na Siggraphie 2006 jest nowy Mental i nowy V-Ray. Uff... niech tylko dorwę Maxa9 i oba pluginki, to będzie rzeźnia :D A co do tego V-raya, to mi na przykład działał. Nie ładowały się dwa pluginy (plane i hair) to je całkiem wypieprzylem. Instaluj demo V-raya i się nie zastanawiaj! Free nie ma zarąbistych vraylightów, ma mniej opcji w konfigu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 1 Sierpień 2006 Share Napisano 1 Sierpień 2006 A ja uzywam mentala i w najblizszym czasie nie mam zamiaru sie z niego przesiadac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 vray to jest dla tych co to chcą kliknąć QMC-max i czekać 3 dni na render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi