Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zarejestrowałem się na oficjalnej stronce Vray'a. Chciałem ściągąć Vraya pod max 8, ale w darmowych wersjach jest tylko pod max 7, a w demkach pisze max 7.x/max.8.x lecz jak pobrałem te demo to w instalatorze pisze, ze to Vray dla 3ds max 7 więc nie będzie mi chodził na wersji 8? Jak to jest? Wogóle ktoś ma 3ds max 8 i vraya tego dla max 7?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zaintalowałes na miejscu gdzie jest max8 ? jak tak to uruchom i powinien działac

Napisano
  • Autor

jeszcze jedno pytanie, zainstalowac demo vray pod wersje 7, czy free pod 7? to demo to VRay_Demo_14718_max70

Napisano
  • Autor
kazdy jest okrojony w inny sposob. poczytaj na stronie i sciagnij to co ci pasuje :)
mi pasuje to co jest łatwe w użyciu i nie trzeba się martwić o ciężką konfigurację

Ok instaluje to demko, thx all

Napisano

ehhh ja nie kumam na co komu okrojony vray jak jest w pelni funkcjonalny mental :]

Napisano

rowr no bo wiesz vray to vray :D a nie jakis mental ;)

fałreja wszyscy kochają i go sciągają :D

Napisano

znaczy sie lans :D...ogolnie nie powiem vray rewelka jest no ale...

Napisano
fałreja wszyscy kochają i go sciągają :D

jacy wszyscy jacy wszyscy ;)

Napisano

Na Siggraphie 2006 jest nowy Mental i nowy V-Ray. Uff... niech tylko dorwę Maxa9 i oba pluginki, to będzie rzeźnia :D

A co do tego V-raya, to mi na przykład działał. Nie ładowały się dwa pluginy (plane i hair) to je całkiem wypieprzylem. Instaluj demo V-raya i się nie zastanawiaj! Free nie ma zarąbistych vraylightów, ma mniej opcji w konfigu itp.

Napisano

A ja uzywam mentala i w najblizszym czasie nie mam zamiaru sie z niego przesiadac:P

Napisano

vray to jest dla tych co to chcą kliknąć QMC-max i czekać 3 dni na render :)