Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no cos sie ruszylo dzisiaj cwiczylem sobie glowe nie twierdze ze taka bedzie to narazie test w koncuto Herakles:) musi wygladac:) wiec nie sugerujcie sie niedbalstwem

2ml4.jpg

Napisano

Jak to jest twarz Greka, to ja jestem stokrotka.

Pamietaj, że Grecy to byli esteci: mieli swój własny kanon idealnego mężczyzny. Wbrew pozorom Pudziana wzięliby za kalekę.

Napisano

To jest bardzo ciezki temat , bo jak ktos powiedzial , obowiazuja kanony piekna i jesli pojdziesz na latwizne to naprawde , duzych not u panow i pan z jury nie dostaniesz :D

Napisano

pisalem ze to test;) w sumie cwiczylem teksturowanie ktore u mnie lezy i kwiczy zreszta mam pomysl na ujecie gdzie nie bedzie widac twarzy tylko kawalek ciala ale i tak zrobie cala postac moze dzisiaj postudiuje troche grecka historie i zobaczymy co z tego wyjdzie

Napisano

hkropinski - prosze jasniej:P co ma unwrap i zdjecie twarzy do shaderka??:D (jesli chodzi ci o teksture to tutaj tylko jest shader + lekka tekstura jeden kolor + jasniejsze miejsca i ciemniejsze obrysowane do testowej glowy nie bede robil tekstury pieknej szkoda czasu :) )

Napisano

Szymeq do tych shaderkow trzeba wybrac baaaardzo jasny kolor jako baze bo inaczej shitowo wyglada...doslownie;d Fajna glowka.

Powodzenia!

Napisano

spoko hydra :) jezeli bedziesz trzymał sie konceptu, szczególnie sprawa sie tyczy tych "włosów" mozesz naprawde malowniczo ułozyc tego potworka :)

Napisano

główka fajna, ale jakos tak bardziej pasuje do osbników ze wspólczesnej epoki :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności