Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

narazie zaklepuje moze cos ciekawszego sie wymysli pozniej jak na teraz moze byc hydra:)

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 6,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta gadzina jest wyjątkowa - to jest Reptilia Multi Cefalis. :)

Jak wykazała to historia - jest to gatunek obecnie wymarly. :D

Napisano

a że w przeszłości był tak samo wymarły jak dziś to bilans jest równy 0 czyli de fakto nie musi jej byc na obrazie by była hydra... :>>>>>>>>>

Napisano
  • Autor

no cos sie ruszylo dzisiaj cwiczylem sobie glowe nie twierdze ze taka bedzie to narazie test w koncuto Herakles:) musi wygladac:) wiec nie sugerujcie sie niedbalstwem

2ml4.jpg

Napisano

Jak to jest twarz Greka, to ja jestem stokrotka.

Pamietaj, że Grecy to byli esteci: mieli swój własny kanon idealnego mężczyzny. Wbrew pozorom Pudziana wzięliby za kalekę.

Napisano

To jest bardzo ciezki temat , bo jak ktos powiedzial , obowiazuja kanony piekna i jesli pojdziesz na latwizne to naprawde , duzych not u panow i pan z jury nie dostaniesz :D

Napisano
  • Autor

pisalem ze to test;) w sumie cwiczylem teksturowanie ktore u mnie lezy i kwiczy zreszta mam pomysl na ujecie gdzie nie bedzie widac twarzy tylko kawalek ciala ale i tak zrobie cala postac moze dzisiaj postudiuje troche grecka historie i zobaczymy co z tego wyjdzie

Napisano

Yeah! Z grubej rury panie Szymqu! Tak trzymać i dotrwać do końca :)

powodzenia!

Napisano
  • Autor

troche zabawy z shaderkami (Big THX Maqs:) ) juz mysle ze wszystko jest ustawione mozna sie brac za wlasciwe modele:)

shaderkisb3.jpg

Napisano

wydaje mi sie ze jakbys zdobyl zdjecia twarzy i unwarpem porysowal to byloby niebo lepiej, ale i tak ejst fajnie, pozdr

Napisano
  • Autor

hkropinski - prosze jasniej:P co ma unwrap i zdjecie twarzy do shaderka??:D (jesli chodzi ci o teksture to tutaj tylko jest shader + lekka tekstura jeden kolor + jasniejsze miejsca i ciemniejsze obrysowane do testowej glowy nie bede robil tekstury pieknej szkoda czasu :) )

Napisano

Szymeq do tych shaderkow trzeba wybrac baaaardzo jasny kolor jako baze bo inaczej shitowo wyglada...doslownie;d Fajna glowka.

Powodzenia!

Napisano
  • Autor

na szybko concepcik hydry dzisiaj ja jeszcze zaczne :) narazie przerwa z Heraklesem jak bedzie duzy update to go pokarze

concept_hydra.jpg

Napisano

spoko hydra :) jezeli bedziesz trzymał sie konceptu, szczególnie sprawa sie tyczy tych "włosów" mozesz naprawde malowniczo ułozyc tego potworka :)

Napisano
  • Autor

dzieki za komenty;)

Shogun 3D - jakbym smial go skopac :D

narazie base mesh glowy pod zbrusha jutro reszta ciala

hydraglowa1.jpg

Napisano

no nieżle jednogłowa hydra

niepodoba mi sie - niechciałbym mieć takiej w domu

Napisano
  • Autor

misiek_ - jesli juz cos mowisz poprzyj to jakimis C&C bo samo nie podoba mi sie nic mi nie mowi ....

Smart - dzienks i czekaj na zbrusha;)

Napisano

Szymeq- chodziło mi o to że jest paskudny, jakbym chciał mieć zwierzaka to takiego bym nie kupił w zologicznym

Napisano

główka fajna, ale jakos tak bardziej pasuje do osbników ze wspólczesnej epoki :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.