krzyhhh Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Witam. Przed wyjazdem chciałem to jeszcze wystawić. Taka pierwsza mini scenka z klarnetem. W przyszłości jeszcze coś na pewno zrobię z tymi instrumentami.. ponieważ szkoda mi tych modeli.. . Są one dość wiernie odwzorowane.. każda śrubka i sprężynka jest ;) I kończę jednocześnie z modelami instrumentów… mam ich serdecznie dość :] Co do tej rośliny (lilia) ..: to takie moje pierwsze kroki w kierunku organiki Oo obiecuję będzie kiedyś lepiej :p Bardzo jestem ciekaw co sądzicie o tej pracy ;) zapraszam do komentowania pozdrawiam (max8 + vray , photoshop)
domel31 Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Powiem prosto z mostu bez ogródek: Super pracka na plus: - kompozycja - render - model minus: - ja bym próbował pobawić sie światłem może udało by się uzyskać lepszy efekt. Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 modele ql, render i oświetlenie mniej ql :P
eazy Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 model i kompozycja bardzo fajnie, popieram poprzedników pobaw się światłem. cya
erwin Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 nie, no model bardzo mi sie podoba!! A co do reszty to popieram zdanie innych...
pietrius Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 czy ja wiem czy kompozycja jest taka super... co nie zmienia faktu że pracka na wysokim poziomie pozdro
SWRSC Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 świetna pracka, - dla poprawienia myśle, że dobry efekt dałoby jakbyś ten parkiecik zrobił jako modele a nie tylko nalozyl texturke, dodałoby to troszkę realizmu (chodzi o delikatne rowki + mały bump). Dałbym jeszcze delikatnego DOFa, ale takiego naprawde delikatnego Co wam chopaki w oświetleniu nie pasuje?
!Ewert Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 OMgiet no super tylko mi sie nie podoba materiał samego klarnetu:]
Rafalf Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Wszystko ładnie wygląda. :) Jedynie to bym zmienił texturke podłoza,gdyz ta jest zbyt często uzywana:P
Ania Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 ja bym dała na ciut ciemniejsze podłoże, ale oprócz tego bardzo ładnie
tigerjap Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 model bardzo dobry. Te kartki sztucznie wyglądają. Popraw listki. Popracuj nad realizmem
krzyhhh Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 Witam po przerwie Dzięki wszystkim za opinie… i szczerze mówiąc spodziewałem się że render i światło nie jest najlepsze :/ Mentaller: męczyłem się i męczyłem.. z tym clothem.. i nic ciekawego nie wychodziło… Raczej psuło całą pracę. .
Rekomendowane odpowiedzi