KacperSpala Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Wip jest dostępny na forum w dziale minibitwy ;). Miałem z tym na prawdę dużo zabawy i radochy. Dzięki wszystkim i czekam na resztę ;>.
hkropinski Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 jak juzci pisalem, wyszlo fajnie;) jedyne do czego moglbym sie przyczepic to most jest zle wygiety i ten gosc co siedzi na molo - wydaje sie ze zwisa z mostu;) pozdrawiam
piksar Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 scena super ale gość wygląda jak wklejony w PS, nie pasuje mi.
KacperSpala Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 Nie mam pojęcia czemu tak wygląda jest wyrenderowany :. też odnosze takie wrażenie, ale to chyba wina tego, że ma bardzo gładkie materiały, a wszystko wokół jest poniszczone i w stanie rozkładu...
Master Kiełbaster Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 woda ma zbyt mały noise na bumpie i chmura wystaje przed wieżowiec... i te miasto wystaje z wody jakby je podtopiło. pozatym ładnie.
Ania Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 dobrze wyszło, jednak oświetlenie trochę nie pasuje, brakuje blasku od tyłu, kolor nieba wskazuje że ztamtąd jest słońce, ale na objektach tego nie widać ani trochę. bardzo ładne tekstury i woda
KacperSpala Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 ta nie ma glossa :P ma wartosc 0 :>
polka dot Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 wiec cos innego jest z nia nie tak ;) bardzo fajnie wyszla beczka.
cta Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 długo się musiałem przyglądać żeby wyczaić gościa o którym na początku pisali, szukałem go najpierw na tym moście ale znaleźć nie mogłem, w końcu go wyczaiłem, choć z początku wogóle nie wiedziałem co to jest, myślałem że jakiś stary but tam stoi czy coś, ale ogólnie fajnie :)
Rekomendowane odpowiedzi