Napisano 4 Sierpień 200618 l Wip jest dostępny na forum w dziale minibitwy ;). Miałem z tym na prawdę dużo zabawy i radochy. Dzięki wszystkim i czekam na resztę ;>.
Napisano 4 Sierpień 200618 l jak juzci pisalem, wyszlo fajnie;) jedyne do czego moglbym sie przyczepic to most jest zle wygiety i ten gosc co siedzi na molo - wydaje sie ze zwisa z mostu;) pozdrawiam
Napisano 4 Sierpień 200618 l Autor Nie mam pojęcia czemu tak wygląda jest wyrenderowany :. też odnosze takie wrażenie, ale to chyba wina tego, że ma bardzo gładkie materiały, a wszystko wokół jest poniszczone i w stanie rozkładu...
Napisano 4 Sierpień 200618 l woda ma zbyt mały noise na bumpie i chmura wystaje przed wieżowiec... i te miasto wystaje z wody jakby je podtopiło. pozatym ładnie.
Napisano 4 Sierpień 200618 l dobrze wyszło, jednak oświetlenie trochę nie pasuje, brakuje blasku od tyłu, kolor nieba wskazuje że ztamtąd jest słońce, ale na objektach tego nie widać ani trochę. bardzo ładne tekstury i woda
Napisano 5 Sierpień 200618 l długo się musiałem przyglądać żeby wyczaić gościa o którym na początku pisali, szukałem go najpierw na tym moście ale znaleźć nie mogłem, w końcu go wyczaiłem, choć z początku wogóle nie wiedziałem co to jest, myślałem że jakiś stary but tam stoi czy coś, ale ogólnie fajnie :)