Gość Felicia Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Czesc robaki !!!! :D Chcialam sie z wami podzielic moim nowym odkryciem. Jestem utalentowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurraaaaaa !!!!!! Spojrzcie namoje arcydzielo... na pattiego: moja pierwsza praca w 3dsmax.. czyz on nie jest uroczy [lol2] :o:o:o
SCORPI Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 i tio sama zrobiłaś na komputerku? :) mi sie podoba i to bardzo!!! :)))) dorób mu obroże i kaganiec ;)
sikham Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 jak my jesteś my robaki to Ty jesteś rybka :D a wieć cześć rybko :] ps. świetny pitbull co wyszedł :)
dr Ug Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Sikham, zapomniales chyba, ze jestesmy tylko bateriami ;)
sikham Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 a nie widziałeś robaka albo rybki na baterie :]
kozioo Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Fajny piesio. Tylko, że ja wole koty:) PS: Ten pies ma w sobie cos z baterii [rotfl2]
Marcin_ps Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 1 post i juz taki vipek scorpi i spolka cos mi sie wydaje ze spadniecie z pozycji lidera :PPP
darkelf Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 czesc! i tutaj widac co dizewczyna chce zrobic na poczatku w 3d, a co chce zrobic chlopak :D. Roznice sa kolosalne, i jak tutaj zyc z takim \"innym\" gatunkiem ;PPP. A tak na serio, to zmien kolorki, i bedzie lux :)... i cos tam z tymi oczkami nie tak :D... i witamy na forum :))).
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 w3lComE niewiasto!! ;) Hehe, pisio słodki... jeeez, te piekne oczka... no naprawde - wystarczy ruszyc troche wyobraźnia i świat staje się cukierkowy... Chociaż z drugiej strony ta niecodzienna poza nadaje mu nieco agresywności... Heh... teraz na serio - początek typowy, ajk się nie wypalisz po 2 miechach to będą z Ciebie ludzie :-) Btw. Ile masz latek dziewczynko?? :)
Kris_R Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 piesio powala! hahaha! najbardziej podoba mi się ten wywalony jezor! ;) Za poczucie humoru masz u mnie wielkiego plusa! Oby tak dalej :) Mam nadzieję, że wrzucisz tu do nas coś swojego od czasu do czasu, bo powiało taką wierzością! To się nazywa podejście do grafy... pełna swoboda twórcza! I to mi się podoba! :)
Batou Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Przyznać muszę, że coś w sobie ten piesek ma. Nie wiem jeszcze co ale... jest trochę podobny do mojego teriera :o :P . Mam nadzieję, że nie jest to ostatnia twoja praca.[soczek] Btw. Ile masz latek dziewczynko [lol2] Dziewczynką to Ona raczej już niejest (22 lata o ile potrafię jeszcze liczyć :D)
Marcin_ps Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 ale majonezow na tym forum jak ja dam prace to trzeba prosic zeby cos wpisali a tu wysyp i nikogo nie trzeba zmuszac :P
SCORPI Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Marcin bo ty nic nie umisz :P Felcia zarzuć siateczke a i ja widze bugi :> ta główka jest troche segmętowa i to sie żuca w oczy a te uszko wyprostowane to jakeiś takei dziwne tak jakby mu przedniego face segmęta scianki brakowało
Marcin_ps Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Scorpi wszyscy wiedza ze jak byles maly to mama ci kompa kupila zamiast zabawek itp. miales trudne dziecinstwo :P
honzik Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 łaaaaa - - - jaka fajna bestia - - - już myslałem że mnie oczy mylą i że to fotografia - a tak poważnie to lepiej to wygląda niż moja pierwsza praca którą był niewątpliwie TEAPOT [lol2] - - - - pozdrowionka
Gość Felicia Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 fekjuje za komentarze..jakiekolwiek by byly :) darkelf...a co takiego chce zrobic chlopak, czego ja nie chce ???? :P
Pionier Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 bajer !! ile to ma fecow i ile Ci sie liczylo [lol2] [lol2] [lol2] [lol2] :P
saygon Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 prawdziwy pitbul. nie ma co widac złość w jego oczach. ogolnie rzecz biorac to prawdziwa bestia. zrob kaganiec.
MeG Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 heheh u mnie tak samo prosic sie trzeba zeby cos ktos skrobnal hehhe pieskowi oczeta lataja i poki co czakamy na texturki a siateczke chetnie obejrzymy :) witam kolezanke na forum ;)
honzik Napisano 17 Wrzesień 2003 Napisano 17 Wrzesień 2003 huuu najbardziej to podoba mi sie to klapnięte uszko niczym u wielce sławnego Misia Uszatka który rozpoczą mode na klapnięte ucho - - - - - Welcome - - - - pozdrowioneczka
Rekomendowane odpowiedzi