Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Czesc robaki !!!! :D

Chcialam sie z wami podzielic moim nowym odkryciem. Jestem utalentowana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurraaaaaa !!!!!! Spojrzcie namoje arcydzielo... na pattiego: moja pierwsza praca w 3dsmax.. czyz on nie jest uroczy [lol2]

patti.jpg

:o:o:o

• Odpowiedzi 22
  • Wy艣wietle艅 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

i tio sama zrobi艂a艣 na komputerku? :) mi sie podoba i to bardzo!!! :)))) dor贸b mu obro偶e i kaganiec ;)

Napisano

jak my jeste艣 my robaki

to Ty jeste艣 rybka :D

a wie膰 cze艣膰 rybko :]

ps. 艣wietny pitbull co wyszed艂 :)

Napisano

Fajny piesio. Tylko, 偶e ja wole koty:)

PS: Ten pies ma w sobie cos z baterii [rotfl2]

Napisano

1 post i juz taki vipek scorpi i spolka cos mi sie wydaje ze spadniecie z pozycji lidera :PPP

Napisano

czesc!

i tutaj widac co dizewczyna chce zrobic na poczatku w 3d, a co chce zrobic chlopak :D.

Roznice sa kolosalne, i jak tutaj zyc z takim \"innym\" gatunkiem ;PPP.

A tak na serio, to zmien kolorki, i bedzie lux :)... i cos tam z tymi oczkami nie tak :D... i witamy na forum :))).

Napisano

w3lComE niewiasto!! ;)

Hehe, pisio s艂odki... jeeez, te piekne oczka... no naprawde - wystarczy ruszyc troche wyobra藕nia i 艣wiat staje si臋 cukierkowy... Chocia偶 z drugiej strony ta niecodzienna poza nadaje mu nieco agresywno艣ci...

Heh... teraz na serio - pocz膮tek typowy, ajk si臋 nie wypalisz po 2 miechach to b臋d膮 z Ciebie ludzie :-) Btw. Ile masz latek dziewczynko?? :)

Napisano

piesio powala! hahaha!

najbardziej podoba mi si臋 ten wywalony jezor! ;)

Za poczucie humoru masz u mnie wielkiego plusa! Oby tak dalej :) Mam nadziej臋, 偶e wrzucisz tu do nas co艣 swojego od czasu do czasu, bo powia艂o tak膮 wierzo艣ci膮! To si臋 nazywa podej艣cie do grafy... pe艂na swoboda tw贸rcza! I to mi si臋 podoba! :)

Napisano

Przyzna膰 musz臋, 偶e co艣 w sobie ten piesek ma. Nie wiem jeszcze co ale... jest troch臋 podobny do mojego teriera :o :P .

Mam nadziej臋, 偶e nie jest to ostatnia twoja praca.[soczek]

Btw. Ile masz latek dziewczynko

[lol2] Dziewczynk膮 to Ona raczej ju偶 niejest (22 lata o ile potrafi臋 jeszcze liczy膰 :D)

Napisano

ale majonezow na tym forum jak ja dam prace to trzeba prosic zeby cos wpisali a tu wysyp i nikogo nie trzeba zmuszac :P

Napisano

Marcin bo ty nic nie umisz :P Felcia zarzu膰 siateczke a i ja widze bugi :> ta g艂贸wka jest troche segm臋towa i to sie 偶uca w oczy a te uszko wyprostowane to jakei艣 takei dziwne tak jakby mu przedniego face segm臋ta scianki brakowa艂o

Napisano

Scorpi wszyscy wiedza ze jak byles maly to mama ci kompa kupila zamiast zabawek itp. miales trudne dziecinstwo :P

Napisano

艂aaaaa - - - jaka fajna bestia - - - ju偶 mysla艂em 偶e mnie oczy myl膮 i 偶e to fotografia - a tak powa偶nie to lepiej to wygl膮da ni偶 moja pierwsza praca kt贸r膮 by艂 niew膮tpliwie TEAPOT [lol2] - - - - pozdrowionka

Napisano

fekjuje za komentarze..jakiekolwiek by byly :)

darkelf...a co takiego chce zrobic chlopak, czego ja nie chce ???? :P

Napisano

prawdziwy pitbul. nie ma co widac z艂o艣膰 w jego oczach. ogolnie rzecz biorac to prawdziwa bestia. zrob kaganiec.

Napisano

heheh u mnie tak samo prosic sie trzeba zeby cos ktos skrobnal hehhe

pieskowi oczeta lataja i poki co czakamy na texturki

a siateczke chetnie obejrzymy :)

witam kolezanke na forum ;)

Napisano

huuu najbardziej to podoba mi sie to klapni臋te uszko niczym u wielce s艂awnego Misia Uszatka kt贸ry rozpocz膮 mode na klapni臋te ucho - - - - - Welcome - - - - pozdrowioneczka

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci