Skocz do zawartości

Jezyk Angielski....ENGLISH or something like that :P

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam prosbe.... :D

Ucze sie tego angola...i ucze...i ucze....i sie CHCE nauczyc....bo bedzie mi napewno kiedys potrzebny..... i mam pytanko czy znacie moze jakies stronki z nauka Angielskiego....kursy, porady, czasy... itp.... Z gory dzieki .....

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Daj spokoj. Nikt nie uczy dobrze angielskiego za darmo. Szkola, kursy, wyjazdy... nic innego. Nic nie zastapi kontaktu z nauczycielem, tudziez kims, kto mowi w danym jezyku.

Napisano

Drug jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj....ja chodze na kursy ale jeszcze chce cos dodatkowego ...... A pozatym nie radz mi w taki sposob....

i prosze o jakies adresy....a nie rady na zycie......

( DZIEKUJE )....

Napisano

Hehe.... a może by tak szkoła j. angielskiego?? osobiście nie korzystam, bo nie potrzebnma mi była, ale przed maturką pasuje jakoś się podszkolić i pokazać, że ocena w szkółce była zasłużona :-))

Napisano

Wiec tak :

Pozdrowienia z Littlehamton w stanie West Sussex , 2 godziny od Londynu , i przyjechalem tu 2.07.2003 r , nie umiejac nic a nic mówiec po angielsku teraz wyjerzdzam 23.09.2003r i wiem co to znaczy to czy siamto .... To chyba jest najlepszy sposób , poprostu wyjechac do angli i tu sie uczyc , NIe mozesz mówic po polsku bo nikt ciebie nie rozumie wiec musisz rozmawiac po angeilsku co daje ci wielkie mozliwosci i szybsza nauke jezyka :D

Powodzenia

Napisano

polecam książeczke Henryka Krzyżanowskiego - 101 testów bla...coś... tam... wkuwanie na pamięć wszystkich testów + jakieś parafrazki = znasz język lol :)

Napisano

polecam tez sciagnac sobie (emule, soulseek, w ostatecznosci kazaa...) jakies mp3 z nauka. ja tak zrobilem w przypadku hiszpanskiego. calkiem fajne.