rebuzz Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Mam prosbe.... :D Ucze sie tego angola...i ucze...i ucze....i sie CHCE nauczyc....bo bedzie mi napewno kiedys potrzebny..... i mam pytanko czy znacie moze jakies stronki z nauka Angielskiego....kursy, porady, czasy... itp.... Z gory dzieki .....
dr Ug Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Daj spokoj. Nikt nie uczy dobrze angielskiego za darmo. Szkola, kursy, wyjazdy... nic innego. Nic nie zastapi kontaktu z nauczycielem, tudziez kims, kto mowi w danym jezyku.
rebuzz Napisano 15 Wrzesień 2003 Autor Napisano 15 Wrzesień 2003 Drug jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj....ja chodze na kursy ale jeszcze chce cos dodatkowego ...... A pozatym nie radz mi w taki sposob.... i prosze o jakies adresy....a nie rady na zycie...... ( DZIEKUJE )....
dr Ug Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Nie wiem co to za kursy, skoro szukasz lekcji na stronach www. Ale co ja tam wiem...
Gość User190 Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 Hehe.... a może by tak szkoła j. angielskiego?? osobiście nie korzystam, bo nie potrzebnma mi była, ale przed maturką pasuje jakoś się podszkolić i pokazać, że ocena w szkółce była zasłużona :-))
malika Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Hej, korzystałam z tych stron w ramach ćwiczeń przed FCE :) Niewiele znalazłam dobrych stron z materiałami, którymi warto sobie zawracać głowę. Może ci się coś z tego przyda :> http://a4esl.org/ http://www.flo-joe.co.uk/fce/teachers/resources/tests.htm http://www.english-zone.com/phrasals/
giorgione Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 Po prostu kup sobie masę ksiażek (patrz podręczników :D) i wkuwaj wieczorami :P[lol2] pozdrawiam Giorgione
SiD Napisano 19 Wrzesień 2003 Napisano 19 Wrzesień 2003 Wiec tak : Pozdrowienia z Littlehamton w stanie West Sussex , 2 godziny od Londynu , i przyjechalem tu 2.07.2003 r , nie umiejac nic a nic mówiec po angielsku teraz wyjerzdzam 23.09.2003r i wiem co to znaczy to czy siamto .... To chyba jest najlepszy sposób , poprostu wyjechac do angli i tu sie uczyc , NIe mozesz mówic po polsku bo nikt ciebie nie rozumie wiec musisz rozmawiac po angeilsku co daje ci wielkie mozliwosci i szybsza nauke jezyka :D Powodzenia
dawid Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 polecam książeczke Henryka Krzyżanowskiego - 101 testów bla...coś... tam... wkuwanie na pamięć wszystkich testów + jakieś parafrazki = znasz język lol :)
bor Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 polecam tez sciagnac sobie (emule, soulseek, w ostatecznosci kazaa...) jakies mp3 z nauka. ja tak zrobilem w przypadku hiszpanskiego. calkiem fajne.
rebuzz Napisano 23 Wrzesień 2003 Autor Napisano 23 Wrzesień 2003 a nazywaja sie jakos konkretnie te mp3 ??
bor Napisano 23 Wrzesień 2003 Napisano 23 Wrzesień 2003 no jak wpiszesz np learning english, courses czy cos podobnego to powinienes znalezc. ja tak szukalem tych swoich.
Loozack Napisano 24 Wrzesień 2003 Napisano 24 Wrzesień 2003 Rebuzz, polecam ci program English Teacher, spakowany zajmuje jakieś 5mb, jak chcesz wiedzieć więcej to wal na GG :)
Rekomendowane odpowiedzi