tigerjap Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Mam taki problem, a mianowicie robię plakat do pokoju, a jak wiadomo, plakat musi się na czymś trzymać to wybrałem papierową taśmę klejącą, w domu zrobiłem fotkę taśmy, przerzucilem na kompa, wstawiłem do kulki w material editorze. Moje pytanie brzmi - co zrobić by ten papier był lekko przezroczysty? Takiej opcji jak transparency nie ma (przynajmniej tutaj) http://img147.imageshack.us/my.php?image=plakatproblemaj8.jpg
dariusz Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 ale jest opcja opacity, tam wrzyc czarno białą mape
JunioR Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 ale jest opcja opacity, tam wrzyc czarno białą mape raczej nie o to chodzi autorwi wątku ;]
Master Kiełbaster Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 jak nie o to, nie o to, nie o to, jak właśnie o to, o to ,o to. możesz też przewinąć materiał trochę do góry i zmienić wartość opacity lub też zmienić kolor na szary.
tigerjap Napisano 5 Sierpień 2006 Autor Napisano 5 Sierpień 2006 ok, opacity działa, dzięki all. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi