Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

No będzie to troche inne podejście do tematu jak sądzę :) Przerabianie kreskówki na 3D nie należy raczej do łatwych zadań, ale kto nie spróbuje ten się nie dowie. Dajcie mi się wyspać i zabieram się do pracy.

Pozdrawiam, KdeZoo

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

KdeZoo -> witam w Bitwie i powodzenia życzę z tym jakże Cartoon Networkowym tematem ;) !

Napisano
  • Autor

Ostatnie dni spędziłem na obmyślaniu jak w ogóle skomponować impresję na temat... I wymyśliłem.

Chcę wymodelować wszystkie główne postaci, które biora udział w tym odcinku: druha, krowę i kurczaka, dwóch skautów oraz nadjezdzającą ciężarówkę ciętą na pół przez wirującego megakota. Rozrysowałem sobie koncept, ale mam problem ze skanerem więc wrzucę go później. Póki co parę screenów z postaciami, które zamierzam wrzucić.

druh.jpg

druh1.jpg

kot.jpg

krowa.jpg

kurczak1.jpg

skaut1a.jpg

skaut2a.jpg

Napisano

Kot bedzie wyzwaniem :D :D swoja droga ciekaw jestem jak Ci to wyjdzie. Pozdrawiam

Napisano

Jak dla mnie temat wymaga cartonow :) Pojscie w real czy jakies inne techniki to strata potencialu.

Napisano

tia. jeden z najlepszych odcinkow :) zle ze zamiast tego puszczaja dual masters czy chociazby transformersow. ta stacja sie zeszmacila, zmiana loga, nowe denne bajki.. gdzie czasy Samuraja Jacka i Krowy i Kurczaka? :(

Napisano

Nigdy nie lubiałem kreskówek w takim stylu jak ta, takie zbyt "nieestetyczne" :)

KdeZoo - powodzenia życzę. Zrób z tej kreskówki coś przyjemnego dla oka.

Napisano

Panowie sprawa jest taka- jesli posiada ktos z was odcinek 'legenda o megakocie' to PROSZE, zamiesccie go na megaupload albo rapidshare... BLAGAM was, poszukuje tego odcinka od miesiaca i nie znalazlem go w zadnej sieci p2p :( :( z gory dzieki

Napisano

KLICEK na jakim kanale? w nocy na CN jest TCM chyba ze od 3 zaczynaja z CN. jesli tak to jestem szczesliwszy :D

Napisano

falling a po co ktos by mial to udostepniac? ;o

btw. widze ze duzo ludzikow tu oglada bajki, wiec mam pytanko jak sie nazywa ta bajka z wilkiem badz kojotem i strusem - strus zawsze ucieka przed tym pierwszym.. najlepiej nazwa polska i angielska, dzieki :D

Napisano

udostepniac po to zeby zrobic mi mala przysluge bo kupe czasu szukam tego odcinka a jest to moj ulubiony. nie kazdemu sie chce wstawac o 3 rano zeby miec jakies 10% szans na zobaczenie tego odcinka ;( a strusia i kojota nie pamietam... ale chyba nazywal sie strus pedziwiatr (nie wiem czy taka nazwa kreskowki, czy tak po prostu strus mial na imie :P)

Napisano

ale gdzie tu legenda albo mit. bardzo frywolnie interpretujesz temat jak domniemam

Powodzenia;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.