Napisano 5 Sierpień 200618 l Witam wszystkich, jestem nowy na forum i początkujący w sztuce modelowania 3D. Pojazd, a właściwie czołg z tematu jest moją pierwszą pracą 3D, więc proszę o wszelakie komentarze. Oto co zrobiłem do tej pory:
Napisano 6 Sierpień 200618 l Autor Dziękuję za komentarze :) slayer2004 też się zastanawiam :) Mały update:
Napisano 6 Sierpień 200618 l To jest czołg żeby zrobić model czołgu dokładny, bez dalszego zastosowania, czy do jakiejś konkretnej sceny?
Napisano 6 Sierpień 200618 l Autor Początkowo miał być tylko model, ale niedawno znalazłem fajną fotkę, która mnie zainspirowała do całej sceny. Jak skończe czołg to pomyśle jeszcze nad tym.
Napisano 7 Sierpień 200618 l Pomyśl wczesniej, bo może nie ma sensu robić całości gdy tylko fragment potrzebujesz. Od kadru i rozdziałki w sumie też zależy jakie detale potrzebujesz.
Napisano 7 Sierpień 200618 l Autor wrzecionek dzięki :) Hynol czołg robie dla swojej satysfakcji, więc niezależnie od tego czy zrobie scene czy nie, postaram się go dokładnie odwzorować.
Napisano 7 Sierpień 200618 l ciekawie się zapowiada ale jeszcze przezd tobą mnóstwo pracy powodzenia ;)
Napisano 11 Sierpień 200618 l Tak jak napisalem skromnie w swoim watku. Trzymam kciuki i ciagle dopinguje do dalszej pracy!! Pozdrawiam Łukasz
Napisano 12 Sierpień 200618 l Autor pikSar napisał: klub miłośników Pantery życzy powodzenia Hehe, dzięki ;) Lukasz2244 dziękuję :) Jutro (znaczy dziś, ale troche później ^^) postaram się dać kolejnego update'a.
Napisano 12 Sierpień 200618 l Autor Equilibrium` napisał: postaram się dać kolejnego update'a. Oto i on: Prace nad wieżą są prawie na ukończeniu, musze dodać tylko mocowanie wyrzutni flar i zabieram się za modelowanie korpusu :)
Napisano 12 Sierpień 200618 l Witaj!! Fajnie Ci to wychodzi, fajne detale. 3mam kciuki i czekam na wiecej....
Napisano 16 Sierpień 200618 l Autor Przednie koło - napędowe. ... przez ostatnie kilka dni zrobiłem troche więcej niż tylko to koło, ale się narazie wstrzymam z umieszczaniem fotek ;)
Napisano 24 Sierpień 200618 l Bardzo ładnie, może mała bitwa ;] świetne gąsienice! powodzenia w dalszej pracy ;) pozdro
Napisano 24 Sierpień 200618 l Autor Dzięki, chętnie spróbowałbym swoich sił w bitwie, jednak nie wiem czy udało by mi się wyrobić w jakimś konkretnym terminie, ponieważ jest to mój pierwszy model i czasem najprostsze rzeczy zajmują mi mase czasu :)