Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 Ammm troche nie wyszedl bo robilem z glowy i kabina za mala wyszla :P mam tego swiadomosc i prosze tego nie komentowac :D Pracka jest zrobiona zwyklym scanlinem z light tracerem.. na sprzecie Athlon XP 1800+ , grafa zintegrowany geforce 2 i 390 RAM. Renderowało sie kilkanaście minut.. To chyba by było na tyle.. więcej grzechów nie pamiętam xD pozdrowienia! Beatou
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 model chiba daje radę, reszta raczej nie bardzo. trochę za ciemno...
piotrek Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 To nie jest rzut perspektywistyczny, czy mi się tylko wydaje? szkoda, że nie popracowałeś nad światełkiem. Model fajny.
piksar Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 głupie pytanie - gdzie ta kabina co za mała wyszła ?
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 no dzięki temu że kumpel po fakcie wysłał mi materiały typu "screeny z kreskówki" dowiedziałem się że optimus miał taką ogromną klatę wielkości kabiny od Tira heh Ten model i tak skalowo jest większy więc tym chyba nadrobiłem ;) ale jest za płaska z resztą optimus nie optimus :P co do rzutu to kamerkę ustawiłem ;) aha i jeszcze zapomnialem dodac ze to 3D studio max 6 jakby ktoś chciał koniecznie to wiedzieć xD a światełko właśnie takie chciałem..żeby było ciemno i żeby wyglądał na opuszczonego..
pecet Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 model bardzo dobry, ale reszta (materiały, oświetlenie, render) leży
makbol Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 szkoda bo mogła by wyjsc dobra praca. Wszstko oprocz modelu optimusa lezy :( ah...te "Transformers" :D
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 możecie się wyrazić trochę jaśniej? ta pracka juz i tak jest ciemna :P
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 możecie się wyrazić trochę jaśniej? ta pracka juz i tak jest ciemna :P 1
vv3k70r Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 ale dobrze szlo... warto pcoiac i porpawic.. a na koniec zrobic przyzwoity render....
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 chyba macie racje.. na model przeznaczylem wiecej czasu a na reszte za mało.. da sie to jakoś do WIP'a przenieść panie moderator?:> może jeszcze to odratuję.. tylko nie mam żadnego v-ray ani brazila bo mnie nie stać ;/ myśłicie że scanlinem z lighttracerem dam rade cośz tego wykrzesać?
piotrek Napisano 6 Sierpień 2006 Napisano 6 Sierpień 2006 W maxie od wersji 7 (albo 6) jest zaimplementowany mental ray. Jeśli go opanujesz, to vray'e i brazile się chowają.
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Napisano 6 Sierpień 2006 dzięki za cynk ;] zaraz zarzuce sobie jakieś tutoriale pooki nie chce mi ise spać...
Rekomendowane odpowiedzi