Bobby_digital Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 o kurka :) heh coz tu bede komentowal? od ostatnich rzeczy ktore ogladlem to niezly postep zrobiles :) i z tego co pamietam to zywkle miales problem z ukonczeniem ;) no nic powowdzenia zycze, zebys to skonczyl
Matti Napisano 27 Sierpień 2006 Napisano 27 Sierpień 2006 no coz tu mowic..:) cud, miod i orzeszki;) wszystko wyglada genialnie. nogi troche jakby odstawaly od reszty ciala, szczegolnie uda tak jak MorbidKarbid powiedzial, ale jak dla mnie to i tak wypas. Teach me master;)
wooka Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 Model genialny!! Siatki jakies takie sa nietypowe:) ale mi to pasuje! Z tym siurkiem to jest tak: Modelarze w szelkiej masci, powiedzmy samolotow, robia miesiacami super odwzorowany silnik a potem zamykaja go oslona. Chodzi o sama satysfakcje modelarza, ze wszystko tam jest choc nie widac. Zawsze uwazalem ze dyskusje na temat poprawnosci anatomii nie zawsze sa uzasadnione. Narzekamy ze to palec za krotki, a tamten krzywy. Ze tu wystaje, a tam znowu zbyt wkleslo. Zbyt czesto sugerujemy sie rysunkami idealnych postaci z ksiazek anatomicznych. Gdyby kazdy znas postawil swoja stope obok siebie to bysmy sie zdziwili jak bardzo sie roznia. Oczywiscie w przypadkach powszechnej anatomi, gdzie rzeczywiscie widac typowy blad w budowie, jak najbardziej jestem za i chetnie podyskutuje. :) Niniejszym pozdrawiam i życze powodzenia, bo swietna postac ci wychodzi. Tak 3mać!!!!!! :P
KLICEK Napisano 29 Sierpień 2006 Napisano 29 Sierpień 2006 wyglada jak moj dziekan...:D od pasa w dol ? ;) :*
Vetis Napisano 31 Sierpień 2006 Autor Napisano 31 Sierpień 2006 model prawie skonczony: cala postac tak sie mniejwiecej prezentuje screen z wczoraj, juz troche jest poprawek: (daje link bo za duzy mi obrazek wyszedl) http://158.75.102.2/~rebel/uzytkownicy/Vetis_files/inne/WIP/prometheus/prometheus_8.jpg a tu poczatek orla (troche kijowy, ale co tam): pzdr
Lem Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Spoko praca, naprawdę jest fajna. tylko ulepsz jego.. no wiesz co mam na myśli:) i bedzie mód nad miodami mowie Ci :)
Predator Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 piekna sprawa !! apropos komentsow dlugich palcow u nog itp. ludzie widzieliscie kiedys dwie identyczne stopy ?:) jeden ma krotkie i pekate drugi dlugie i serdelkowate :). Orzelek wyglada sympatycznie.
KLICEK Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Predek przewiduje ze bitwa jest juz dead ;) no szkoda szkoda, prawie pokonczonych modeli
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 ... ale modele do portfolio swietne :) ptak super :)
Gość Marioza Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 nie powiem wypasione to wszystko tylko pozazdroscic :)
satanicus1991 Napisano 16 Październik 2006 Napisano 16 Październik 2006 gdzie update?? taka fajna praca, szkoda zeby sie zmarnowala!!!!!!
MaJKel_zmc Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 Też czekam na update :). Może kindybała trochę podrajcujesz ;D - jakieś włoski. Model ekstra, widać że potrafisz modelować ludzkie ciało i nawet ptachol nie jest dla Ciebie tajemnicą :).pzd
satanicus1991 Napisano 19 Październik 2006 Napisano 19 Październik 2006 Też czekam na update :). Może kindybała trochę podrajcujesz ;D - jakieś włoski. BUAHAHAHA lololol! dobre. jak myslisz o tym samym co ja to jestes swintuch :*
MaJKel_zmc Napisano 23 Październik 2006 Napisano 23 Październik 2006 Nie ma sie czego wstydzic w koncu to tylko ludzka anatomia :D.
satanicus1991 Napisano 24 Październik 2006 Napisano 24 Październik 2006 okej, zarty zartami, ale gdzie te updaty???????? tak sie nameczyles przy tworzeniu postaci, zeby to teraz porzucic? zastanow sie :/
Rekomendowane odpowiedzi