lezion Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 kolejna moja scenak jest bardzo prosta.. Mam problem nie umiem robić samchodów w maxie nawet gdy mam zwykły tourial czy ktoś mi da jakiegoś linka na videotourial
patry Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 W porównaniu do poprzednich Twoich scen ta już jest lepsza. A co do samochodów to z czym masz szczególnie problemy??
lezion Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Napisano 9 Sierpień 2006 mam proble ze splinami nie wiem co po obrysowaniu nie wiem jak się to robi ???????????
..:: WIKTOR ::.. Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 a po co ci spliny??... normalnie robisz poly i tyle :) Przejrzyj sobie to: http://www.wide3d.no/tutorials/Car_nurms_01.htm
mrkrzysiek Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 a jak byś nie czaił tego tutka od ..:: Wiktora ::.. to do patry udeż to cię nauczy:) a co do scenki to mi się napis podoba:)
Gość obo Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 Przynajmniej puszke byś zmapował poprawnie ;)
Rekomendowane odpowiedzi