..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Witam wszystkich oddaje wam moją nie dokończoną prace zatytułowaną : psychol XD mówcie co poprawiać (tylko nie mówcie wszystko :D )
patry Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Hmmm.... e.... yyy.... pokaż siatkę :) PS siebie modelowałeś?? :D
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 ok już pokazuje sorry że nie pokazałem XD heheh zgadłeś to ja XD siatka została troche poprawiona za chwile pokarze lepszą wersje to pod nosem już prawie poprawione :D Ok update pana psychola :D
..:: WIKTOR ::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Odgapiles ode mnie styl podpisu nick'a... A teraz do rzeczy :) Zapodaj jakas probke z perspektywy bo to wyglada jak rysunek (FRONT)... Ogolnie to nawet calkiem calkiem modelling... Chociaz do konca nie jestem pewny... W sumie to ja poki co chce sie wyspecjalizowac w tworzeniu samochodow dlatego w tym temacie kiepsko stapam po gruncie ;P
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 ok już zapodaje perspektywa : siateczka zdzisia z boku : nie chce mi wejść na url zdzisiu XD to link http://img133.imageshack.us/my.php?image=zdzisiusiateczkabokvi1.jpg siateczka zdzisia z przodu :
kubi Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Siatka jest źle rozłozona http://206.145.80.239/zbc/attachment.php?attachmentid=25334 tak jak po prawej staraj się robić
..::Krzysiek M::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Napisano 10 Sierpień 2006 ok postaram się coś zrobić ale updaty dam jutro narazie oceniajcie a po ms'sie dobrze wygląda ?? powiedzcie czy siatka na oczami nie jest za gęsta ??? i czy zacząć model od podstaw ?? PS wydaje mi się że ten kolo wygląda lekko jak ten świr z fear co nie ??
..::Krzysiek M::.. Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 A tak apropo ma ktoś może blue printy cloda lub (nalepiej) sephirotha ?? wiem bo bym mógł zrobić z filmu tylko mam słabą rozdziałke i z jakiegoś japońskiego kina chyba XD
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 7. nie kradnij :P Siatka jest zła, lepiej zrób od nowa bo tu za wiele nie ma...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 11 Sierpień 2006 Napisano 11 Sierpień 2006 Coz za pociagla twarz hehe Mam wrazenie jakby kolo stana pomiedzy 2ma ciezarokami i go troszke przyplaszczylo ;P
..::Krzysiek M::.. Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 nie no jak tylko coś dam na forum to odrazu kradne XD heheheheheh dobra zrobie od nowa ale na innych blue printach może ktoś ma blueprint cloda lub sephirotha ??? plz pomóżcie :D
Rekomendowane odpowiedzi