Napisano 11 Sierpień 200618 l Hej ludziska może pokażcie się ile osób jest z okolic Katowic, może dało by się zorganizować zlot, Czekam na odpowiedzi
Napisano 12 Sierpień 200618 l kontaktuj się z Chvetim, to jest główny operator turystyczno zlotowy na waszym obszarze.
Napisano 12 Sierpień 200618 l ja jestem za Katowicami :)... do centrum mam 25min autobusem... ale ja tam wam na zlocie i tak nie jestem podtrzebny ;P...
Napisano 12 Sierpień 200618 l ja lubie marudzić :)... i mam do tego powody :P... ale gydby był w okolicach a ja bym był w domu to pewnie bym się i wybrał :)...
Napisano 13 Sierpień 200618 l Autor Ludzie to mam propozycję ja mam od Gliwic 5km, wrzucam termim orientacyjnie 16 września br. tj sobota lokalizację i lokal jeszcze pozostawiam bez konkretów kwestia tego typu czy wolicie Katowice czy Gliwice Wrzucajcie konkrety, może coś wyjdzie z tego :) pozdrawiam
Napisano 13 Sierpień 200618 l Gliwice - Rynek Hamingway - Tłiti potwierdzi ze to dobre miejsce, ba zeby sam Tweety
Napisano 14 Sierpień 200618 l Autor czyli już coś mamy 16 wrzesień br. Gliwice rynek (chodzi o ten na końcu ul. Zwycięstwa pewnie) tylko rynek jest duży, to sprecyjuzmy to jakoś, bo będziemy się szukać i szukać
Napisano 14 Sierpień 200618 l kruger - naraziie wyluzuj chłopie, zebrać trza chętnych więcej, a ze zbieraniem luda w jednym miejscu mamy juz jakies doswiadczenie wiec sie nie martw, czekamy na chvetiego, ona ma łeb do załatwiania chętnych:P
Napisano 14 Sierpień 200618 l niee....gliwice...to dla poludnia polski w sam raz :) zreszta niektorzy tam chociaz tymczasowo mieszkaja .... ja jestem za!