Fargate Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 witam Dawno mnie nie bylo wiec wrzucam cos na rozgrzewke. Tak jak w tytule Lampka TERTIAL from ikea, wspomagana wlasna inwecja tworcza :D modeling: 6h matarialy + render: 1,5 - 2h PS: wiem ze nie specjalnie wyszedl mi render (caly czas nad tym pracuje) ocenajcie w skali 1-6. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 4- za model 2 za render.. torchę długo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 siateczke i swiatelko wlaczyc prosze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Rozjaśnij to 2 razy i daj białe tło... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 no wiec za modeling 5-, a render nie bedzie oceniony:P coś dla ciebie mam http://www.aversis.be/extra_tutorials/vray_studio_lighting.htm powono pomóc;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 ...no lampa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 thx za krytyke :D przerobie jakies tutki (again thx Tomuś) i przed polnoca wrzuce poprawiaona wersje :) pozdro! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 5 model, 3 render (tło do D.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 A jednak wrzuciłeś? No pokaż tą twoją non-optimized mesh xD. Ja już swoje powiedziałem na gadulcu. Pobaw się shaderami (szczególnie na siłownikach) i zrób jakiś ciekawszy render. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phatahronix Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ładna lampka tylko światełko włącz :D I troche mały podstawek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Te lampy sa do kitu... Mialem cos podobnego i miala glupie humory ;) Dlatego niszczy moja ocene Twojego modelu... Natomiast modelling uznaje za super fajna robote :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 obiecany - poprawiony render. mysle ze jest juz lepiej, piszcie co o tym sadzicie :) Edit: Siateczke + szary model dam pozniej :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Nie jest źle. Tylko ten stalowy przewód jest mało praktyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 no kabel zes mogl zrobic z powloczka gumowa ;P Ale ogolnie lepiej jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 15 Sierpień 2006 Share Napisano 15 Sierpień 2006 Ładnie, lepiej niż poprzednie rendery. Co do modelu. Dobry, chociaż nie podoba mi się ten kable od napięcia. Po co taki szeroki kadr ? Trochę dużo 1mln poly :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 no wiec obiecalem i daje zakonczenie :D lekko zmienilem materialy, w oswietleniu juz nic nie zmienialem. finalny render: szary model: siateczki: dizki wszytkim za kometarze :D pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi