Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Ot miał byc Glock 17, a czy jest? Chyba tak :P. Wykonałem sobie na szybko i w sumie mi samemu się podoba, zwłaszcza ze w maxie nie jestem najwyższych lotów.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

model poprawny według mnie co do materiałow to sam widzisz no i naboje troche nie ten teges ogólnie innego kalbru sa do tego pistoletu i za duza i za gruba przerwa miedzy spłonka a obudowa no i z przodu powinna byc kula naboju a obudowa powinna byc na niej pozaginania pozdro!

Napisano
  • Autor

Tekstur wogóle nie ma więc tego nie oceniaj :P. A BTW znacie jakies strony z blueprintami do broni? I ostatnie, ile powininna mieć na oko max polygonów splówa zeby mozna użyć jej w grze? (Jakimś FPP)

Napisano
  • Autor

Powiem szczerze, za cholere nie moge znaleźć dobrych kursów o teksturowaniu :( Więc do tej pory się tego nie nauczyłem :((

Napisano

Słabe podobieństwo zwłaszcza rękojeść ,miałem przyjemność strzelania z tej broni to się naoglądałem. W internecie są "tony" zdjęć tego pistoletu.

Napisano
  • Autor

kupiłem dzisiaj na allegro replike glocka na kulki z farba z celownikiem laserowym wiec bede mial idealny wzor :) dzieki za pomoc chlopaki