Coruscant Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Ot miał byc Glock 17, a czy jest? Chyba tak :P. Wykonałem sobie na szybko i w sumie mi samemu się podoba, zwłaszcza ze w maxie nie jestem najwyższych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 model poprawny według mnie co do materiałow to sam widzisz no i naboje troche nie ten teges ogólnie innego kalbru sa do tego pistoletu i za duza i za gruba przerwa miedzy spłonka a obudowa no i z przodu powinna byc kula naboju a obudowa powinna byc na niej pozaginania pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 Tekstur wogóle nie ma więc tego nie oceniaj :P. A BTW znacie jakies strony z blueprintami do broni? I ostatnie, ile powininna mieć na oko max polygonów splówa zeby mozna użyć jej w grze? (Jakimś FPP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secator Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Szukaj na http://world.guns.ru/, dużo dobrych rysunków tam jest. A model OK, teksture jakas daj, bo to trudniej zrobic niz sam model :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 14 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2006 Powiem szczerze, za cholere nie moge znaleźć dobrych kursów o teksturowaniu :( Więc do tej pory się tego nie nauczyłem :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 siateczką zarzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeet Napisano 14 Sierpień 2006 Share Napisano 14 Sierpień 2006 Słabe podobieństwo zwłaszcza rękojeść ,miałem przyjemność strzelania z tej broni to się naoglądałem. W internecie są "tony" zdjęć tego pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eazy Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/weapons/ tutaj powinienes znaleźć kilka blueprintów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coruscant Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2006 kupiłem dzisiaj na allegro replike glocka na kulki z farba z celownikiem laserowym wiec bede mial idealny wzor :) dzieki za pomoc chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi