Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No dobra, czas to tu wrzucić, audi ma już troche... lat, zacząłem w 2003, a z tego co widze po datach to ostatni raz przy nim grzebałem w 2005 (troche). Chyba to najwyższy czasz żeby tu je wrzucić bo nie wiem czy będe miał jeszcze natchnienie przy nim pokopać. Generalnie materiały są... biedne :), lakier - standard V-raya z ewermotion.org, szyby też z ewermotion, klosz lampy tylnej... wiem że do **** :).

Scena: plane z białym selfilumination nad autem.

I to by było chyba na tyle, krytyka mile widziana, podpowiedzcie coś, mam mocniejszego kompa, render szybciej leci, moze sie jeszcze jednak pokusze o poprawki.

a o to i audi:

52rp0.th.jpg

53eh0.th.jpg

i uprzedzając fakty, wiem ze to oklepane do modelowania auto, ale przynajmniej szybko szło :)

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Znowu TT...??!! :/ ;P Bryla wykonana poprawnie - sa malutkie bledy ale nie raza po oczach. Mogles dac inny kolorek... Gdybys podlubal przy nim jeszcze troszke to bylaby konkret fura.. Pomysl o tym - szkoda zostawiac cos wartosciowego na straty...

Napisano

Od dzisiaj mam maxa po roku chyba :-)

może sie pobawie, musze tuturiali chyba poszukać o materiałach, świetle i ogólnie renderingu, trzeba sie doedukować, jak by ktoś miał coś ciekawego pod ręką to prosze zarzućcie linkiem.

Napisano

Fajnie, mam konkurencję (postaram sięmoje Audii TT zrobićrównie dobre jak to).

No ale wróćmy do pracy - bardzo ładnie to wszystko wygląda, ale światła troszkę słabe no i trochę ciemnoawo.

Napisano

Troche sie jeszcze pobawiłem (nic przy materiałach), teraz jest troche jaśniej, scena to kawałek prawie białej podstawy z plane+self illumination i GI w V-Ray, krytyka bardzo mile widziana :)

54lw9.th.jpg

Napisano

no mnie sie podoba :) tylko nie wiem czy mi sie wydaje czy troche samochod unosi sie w powietrzu, a jak jeszcze poprawisz swiatla w nim chociaz z przodu to bedzie calkiem fajnie :)

Napisano

Dokładnie ..:: Wiktor ::.., tak właśnie jest, a co do unoszenia sie to nie unosi sie, bo jak obróce kamere od dołu w max-ie to widac kawałki opon które są poniżej płaszczyzny na której go postawiłem, wiec nie wiem czemu to tak wygląda

edit:

wypasłem ustawienia w V-ray-u na Very high, ale dalej wyglada jak by latał :/

55cr9.th.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności