Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fajna pracka, klimatem przypomina mi nfs porsche, ogólnie fajny pomysł i wykonanie ;)

Napisano

Heheh tez sie za cos podobnego (w sensie scenki) bede bral... ;)

Powiem tak... Autko sssuper, oswietlenie bardzo sssuper, ale malo szczegolow w tym garazu, jakos tam pustawo, te opony szpeca co gdzies tam leza... Ale ogolnie koncepcik fajny :D

Napisano

ogólnie praca fajna.

Nie podoba mi się : łańcuchy są za idealne , opony leżące są do bani.. (jako model), i ten "widok" za oknami...(pionowymi) nie pasuje imo..

ps. proponuję dawać rendery na imageshack.us ;)

pozdrawiam

Napisano

jak zobaczyłem miniaturke pomyslalem ale super... powiekszyłem i stwierdzilem ze scenka jednak w porownaniu do modelu jest słaba, popracuj jeszcze nad scenka bo szkoda by było samochodu :P :)

Napisano
  • Autor

Szczegóły wciąż dokładam do garażu,mam poprostu troche mało pamięci więc póki co muszę optymalizować scene.

Napisano

Hm na tej ikonce wyglada nieźle, ale pytanie czy wytrzyma próbę na wiekszym formacie. wrzuc no wiekszy ten render bo nie mam na nosie okularów :P

Klimat juz daje sie wyczuć jest ok to co mysle ze trzeba poprawic to te łańcuchy okretowe, i kolor z za szyb no i te czerwone zawijasy co to tam jest to nie wiem

Napisano

O patrzcie no kto to sie pojawił :] to kozystając z okazji ja się tak tylko przypominam.

No i kiedy wieksza rozdziałaka ? halo bedzie.

Napisano

No nie rozgryzłem cie.

Jesteś kobietą i lubisz się podroczyć zanim przejdziesz do konkretów - nie zeby to było cos złego ;)

No dobrze to moze zamknijmy juz etap gry wstepnej ja jestem gotowy ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności