Coruscant Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Mam taki mały problem. Zrobiłem sobie murek i chciałbym nałożyć grafitti na niego. Wszystko już zrobiłem, wrzuciłem PNG bez tła, wygląda ładnie. Tyle że tekstura mi się ciągle powtarza. Jak mogę to zablokować? (Konkretnie chodzi o 2gi element Composite
Coruscant Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Napisano 19 Sierpień 2006 A znasz może jakiś mały tutek gdzie byłoby to zastosowane? Bo przy masce też mi sie powiela.
piotrek Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Zmapuj porządnie ten murek, utwórz pasującą rozmiarem teksturę i będzie działać bez kombinowania.
Coruscant Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Napisano 19 Sierpień 2006 No ja wiem że tak można, ale to troche obchodzenie problemu dookoła. Widziałem kurcze chyba na 3dkingdom tutorial miasteczka, gdzie ściana miała taki obdarty cement. Tylko teraz tego tutka nie moge znaleźć
Marcin Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 w opcjach mapy tego grafity odznacz "ptaszki" obok Tile
Rekomendowane odpowiedzi